Sărbători confortabile cu cele mai potrivite cadouri pentru toată familia

Luna cadourilor are farmecul ei: sunt sărbătorile cele mai frumoase din fiecare an, pe care le petrecem alături de cei dragi, ne bucurăm de momentele de relaxare, facem şi primim surprize plăcute. Tommy Hilfiger îţi oferă cele mai confortabile cadouri pentru toată familia. Cumpără de acum ce este mai potrivit pentru tine şi ai tăi!

Cu toţii, mai ales cei mici, aşteptăm nerăbdători momentul în care desfacem cadourile şi vedem ce surprize ne-au pregătit cei dragi - este apogeul epopeii care a început cu ceva timp înainte, o întreagă aventură în care ne străduim să găsim cele mai potrivite cadouri. Cea mai mare satisfacţie când dăruieşti este să vezi expresia nepreţuită de surpriză şi de bucurie de pe chipul drag la care te-ai tot gândit. Iar acum ai de unde alege: colecţia toamnă-iarnă Tommy Hilfiger include o varietate largă de ţinute şi accesorii care oferă confort pentru toată familia.

Pentru ea, bluza Ricci reprezintă un cadou absolut special. De o simplitate poetică, bluza crem are un guler la baza gâtului mărginit de un şnur legat într-o fundă pe deasupra decolteului conceput într-un V strâns. Tivurile mânecilor reiau modelul gulerului, iar design-ul impresionant o scoate în evidenţă. Bluza costă 489 de lei.



Geanta Signature Hobo Winter Denim este perfectă pentru o ţinută casual în această iarnă. Denimul închis intră într-un contrast perfect cu fermoarul exterior şi cu cataramele strălucitoare ale curelelor, dar mai ales cu stelele aurii, între care designerul a strecurat una roşie care evocă brandul. Geanta are şi un breloc detaşabil cu logo-ul Tommy Hilfiger, prins cu un lanţ scurt auriu. Este disponibilă la preţul de 949 de lei.



Mănuşile din piele sunt binevenite în sezonul rece. Cu un model de design axat pe romburi, mănuşile negre Loren sunt accesorizate cu o cataramă şi capsă aurii, pentru un look modern cu tentă glamour, şi costă 669 de lei.



Pentru o ţinută casual, un fes roz pal cu ciucure mare din blăniţă reprezintă un accesoriu remarcabil în această iarnă. Logo-ul stilizat este imprimat frontal, alături de anul în care Tommy Hilfiger a înfiinţat compania care îi poartă numele. Fesul costă 399 de lei şi se potriveşte cu jeanşi şi cu o jachetă de iarnă, într-o vacanţă la munte sau la o plimbare prin oraş.



Pentru el, un pulover Chad bleumarin cu dungi subţiri orizontale roşii şi albe este cadoul ideal de Crăciun. Puloverul costă 669 de lei şi este ideal pentru o ţinută casual.



Poţi opta şi pentru o cămaşă din twill bleu, într-o nuanţă apropiată de denim, la preţul de 529 de lei. Gulerul are nasture la fiecare colţ, iar logo-ul stilizat este prezent pe piept în partea stângă.



Pantalonii Micah sunt ideali pentru o ţinută sport. Lejeri şi funcţionali, au buzunare laterale simple şi un şnur care fixează talia, iar manşetele sunt finisate cu o cusătură simplă. Sunt ideali atât pentru mişcare, cât şi pentru relaxare şi costă 629 de lei.



O vestă cu fermoar şi guler întbărit reprezintă alegerea lui ideală în zilele mai puţin friguroase. Disponibilă în două variante de culoare, auriu închis şi portocaliu, la preţul de 929 de lei, Packable Down Vest are cusături orizontale şi e uşor de împachetat.



Pentru o fetiţă, Tommy Hilfiger exprimă spiritul sărbătorilor de iarnă în rochia cu mâneci lungi Star Rayon. Aceasta se distinge prin imprimeurile cu steluţe albe, galbene şi roşii pe fundal albastru şi costă 439 de lei.



Jacheta lungă cu glugă este cea mai bună opţiune pentru zilele reci. Are fermoar şi nasturi mari, uşor de folosit, buzunare laterale şi mâneci cu manşetă elastică. Este foarte potrivită pentru zilele de şcoală şi costă 809 lei.



Pentru băieţi, vesta Rev Down, într-o combinaţie atractivă şi masculină, gri petrol cu galben, garantează confortul. Are înveliş interior din fâş plăcut la atingere, buzunare frontale, cusături orizontale şi logo-ul stilizat al brandului pe piept şi e indicată în orice combinaţie, cu un pulover, bluzon sau cămaşă groasă. Vesta costă 649 de lei.



Orice puşti este prin definiţie foarte activ, aşa că pantalonii sport bleumarin îi vor prinde bine. Foarte comozi, au un design modern, cu betelia în culorile consacrate ale brandului, şi costă 259 de lei.



Produsele se găsesc în magazinele Tommy Hilfiger din România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod