Sarah Jessica Parker s-a încălţat cu propriile creaţii la Casa Albă

Sarah Jessica Parker face ce face şi tot ajunge în ultima vreme în atenţia publicului. Şi nu pierde nicio ocazie de a face reclamă propriilor produse lansate în primăvara acestui an, linia ei

Sarah Jessica Parker face ce face şi tot ajunge în ultima vreme în atenţia publicului. Şi nu pierde nicio ocazie de a face reclamă propriilor produse lansate în primăvara acestui an, linia ei de pantofi şi genţi pe care le poartă cu mândrie.

Aici a fost surprinsă când trebuia să ajungă la Casa Albă pentru a o ajuta pe Prima Doamnă Michelle Obama cu un eveniment de caritate pentru şcoala de arte Turnaround, se arată pe talkshoes.com. Şi nu a ratat momentul, încălţându-se cu o pereche de pantofi siclam, care, evident, fac parte din colecţia ei şi se găsesc pe Nordstrom la preţul de 350 dolari.

Dar alegerea perechii de pantofi nu a fost deloc un lucru simplu, ci o adevărată muncă de PR deoarece cu câteva zile înainte  Sarah Jessica Parker a postat mai multe fotografii pe Instagram şi şi-a rugat fanii să o ajute să aleagă perechea potrivită pentru a merge la evenimentul de la Casa Albă.

Iată o vedetă care chiar îşI dă interesul pentru ca afacerea să meargă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod