Top zece genţi din 2013 care ne-au făcut să exclamăm “Oau!”

Desingerii s-au întrecut în a aduce în lumina reflectoarelor modele care mai de care mai deosebite. Dacă nimic nu te-ar opri, nici limitarea bugetului şi nici a spaţiului de depozitare, să

Desingerii s-au întrecut în a aduce în lumina reflectoarelor modele care mai de care mai deosebite.

Dacă nimic nu te-ar opri, nici limitarea bugetului şi nici a spaţiului de depozitare, să alegi doar câteva genţi dintr-o mulţime, toate ale unor desingeri renumiţi, ar fi un proces al naibii de complicat.

Prin aşa ceva am trecut eu când mi-am propus să selectez cele mai cool zece genţi ale anului 2013. Mă simţeam ca un fel de Alice în Tara Minunilor sau ca un puşti în ţara lui Moş Crăciun.

Ce să aleg? Ceea ce mi-ar fi comod să port la birou sau ceea ce mi-ar sta perfect pentru ieşirile în oraş? Cea încăpătoare sau cea mică şi fitzoasă? Cea colorată sau cea neagră? Cea cu floricele sau cea cu pene? Până la urmă m-am decis, dar numai cu rezerva că îmi voi mai permite să fac câteva selecţii din colecţiile acestui an până bate gongul de final care îl anunţă pe viitorul. Pentru că desingerii ne-au ispitit cu modele absolut nebuneşti! Si parcă nu ne-am dori să ratăm ceva deosebit.
E adevărat că nu mi le-aş permite la modul propriu, dar asta nu mă deranjează. Faptul că le pot colecţiona aici, pe acest blog, pentru voi şi pentru mine, este de ajuns. Uneori, aceste mici şi frivole bucurii sunt la fel de importante în viaţa noastră cum este o prăjitură bună. Aşadar, să ne delectăm!

1. Geanta Furla Candy Crystal Degrade
2. Geanta Jason Wu Jourdan Striped
3. Geanta Jimmy Choo Castina Sequined

4. Geanta Loeffler Randall Haircalf Shooter
5. Geanta March Jacobs 1984 Multi Snakeskin

7.

Geanta Phillip Lim Ryder Small Fur Crossbody

6. Rucsac MCM Medium

8. Geanta Prada Floral Print Saffiano

9. Clutch Proenza Schouler Studded Degrade
10.Geanta Versus Black Leather Safety Pin

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod