Admiră cele mai frumoase modele de saci din piele din acest an

Preţul unor asemenea genţi te vor lăsa pur şi simplu cu gura căscată! Mi-ar plăcea să vă povestesc câte şi mai câte despre celebrul sac al lui Moş Crăciun, acela în care încap

Preţul unor asemenea genţi te vor lăsa pur şi simplu cu gura căscată!

Mi-ar plăcea să vă povestesc câte şi mai câte despre celebrul sac al lui Moş Crăciun, acela în care încap atâtea cadouri, deşi pare nefiresc de mic pentru toate. E vremea poveştilor şi a vinului fiert şi a focului din sobă. Dar, fiind un blog de genţi, am să vă vorbesc despre altfel de saci, unii mici, eleganţi, de piele, pe care poate ni i-am dori ca moşul să-i scoată din sacul lui fără fund.

Deşi pare genul de geantă practică pe care să o porţi toată ziua, desingerii faimoşi au reuşit să facă şi din acest accesoriu un lux. Asta dacă ne luăm după preţuri. Pentru că unul dintre cele zece modele din colecţiile de genţi din acest an şi pe care vi le prezint mai jos are un preţ de 29.000 de dolari! Este vorba de săculeţul numărul 7 - The Row Alligator Drawstring. E cea mai scumpă piesă de acest fel. Şi modelul numărul 5 - Jérôme Dreyfuss Alain Calf Hair - a ieşit pe piaţă cu piperatul preţ de 1.900 dolari, restul săculeţilor fiind sub 1.000 de dolari.
Deci, tot exagerat de scumpi. Dar, putem găsi unii la fel de atrăgători, la preţuri accesibile, aşa cum este şi sacul de piele de la Zara, prezentat mai jos, care are un preţ de doar 80 de dolari. Vă las să cugetaţi la aceste lucruri, să admiraţi modelele şi să visaţi la sacul lui Moş Crăciun. Acela are o valoare ce nu poate fi exprimată în cifre. Pentru că acolo nu sunt lucruri din piele de crocodil, ci, mai degrabă, sentimente. Nepreţuite!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod