Designerul Alexander Wang s-a gândit să organizeze lucrurile din poşetă

Creatorul american a inclus în colecţia pentru toamna acestui an o geantă realizată din mai multe bucăţi. Cum ar arăta una care să aibă compartimente pentru majoritatea lucrurilor importante

Creatorul american a inclus în colecţia pentru toamna acestui an o geantă realizată din mai multe bucăţi. Cum ar arăta una care să aibă compartimente pentru majoritatea lucrurilor importante pe care o femeie le poartă cu ea?

Desingerul Alexander Wang a încercat să răspundă cât de cât acestei întrebări şi vedeţi ce a ieşit din fotografiile de la prezentarea colecţiei lui pentru toamna acestui an.

Geanta realizată din trei compartimente complet separate este unisex. Mă gândesc totuşi că sunt pentru persoane extrem de organizate şi meticuloase.

În afara secţiunii cu destinaţie clară pentru o sticlă cu apă, îmi dau seama că mi-ar lua ceva timp până mi-aş aminti unde mi-am pus, de exemplu, serveţelele.

Asta, binenţeles, până m-aş obişnui.

Şi cheile acelea multe îmi cam ridică semne de întrebare. Cum ar fi să tot închizi şi deschizi cu cheia geanta sau, mai bine spus, genţile? Aşa că, deşi îmi plac aceste poşete cu aspect milităresc, totuşi le prefer pe cele dintr-o bucată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod