Produsele din supermarket au fost transformate în cele mai cool genţi

Desingerul Anya Hindmarch a adus pe podiumul de la London Fashion Week “ambalaje” de detergenţi, cereale, ceai şi biscuiţi . Ambalajele colorate ale diverselor produse de supermarket au

Desingerul Anya Hindmarch a adus pe podiumul de la London Fashion Week “ambalaje” de detergenţi, cereale, ceai şi biscuiţi .

Ambalajele colorate ale diverselor produse de supermarket au devenit şi ele sursă de inspiraţie pentru desingeri. Este şi cazul creatoarei Anya Hindmarch care a pregătit o spectaculoasă colecţie de genţi pentru toamna acestui an, ce a prezentat-o în aceste zile în cadrul London Fashion Week.

Cutii de detergent, ca Ariel şi Daz, s-au transformat în poşete foarte colorate, iar animalele de pe cutiile de cereale, ca tigrul Tony sau cocoşul Kellogg, au devenit staruri pe podiumul de prezentare.
Nu au lipsit nici gentuţele de seară, realizate din material metalizat şi inspirate după sticle de coniac, cutii cu cremă şi pungi micuţe de snacks-uri.
Ţi-ai fi imaginat ca un banal ambalaj al unor biscuiţi digestivi să fie transformat într-un accesoriu cool, un fel de geantă mai micuţă purtată alături de geanta propriu-zisă? Iată că se poate! Imaginaţia şi creativitatea nu are limite.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod