Brelocul de blană Karl Lagerfeld, modalitatea de promovare a noii colecţii Fendi

Cel mai frumos şi nou detaliu al unora dintre aceste modele sunt mânerele cu blăniţă. Ultimele sezoane genţile de la Fendi au creat senzaţie prin croială, detalii, culori şi multă, multă

Cel mai frumos şi nou detaliu al unora dintre aceste modele sunt mânerele cu blăniţă. Ultimele sezoane genţile de la Fendi au creat senzaţie prin croială, detalii, culori şi multă, multă blană. Aşa că, prima impresie e că noua colecţie pentru toamna acestui an e un pic mai potolită, mai întoarsă spre ceva simplu.

Dar, e doar o părere pentru că nici acum celebrul designer Karl Lagerfeld nu a lăsat la întâmplare niciun detaliu. Cel care atrage imediat atenţia este al mânerelor de blană, care se potrivesc perfect cu genţile mari cu margini triunghiulare.

De asemenea, genţile din piele au acel mâner lateral pentru a fi mai bine ţinute pe lângă corp, iar cele de blană au, în plus, un strop de culoare, realizată dintr-o fâşie de blană mai aprinsă şi mai lungă. Surprinzător pentru noua colecţie este că nu se vede nicăieri sigla brandului pe care Lagerfeld a tot impus-o în ultimii ani.

Cireaşa de pe tort în timpul prezentării noii colecţii a fost însă un mic “Karl Lagerfeld”, breloc din blană, ce a fost ţinut de cel mai bine cotat model la ora actuală, Cara Delevingne.

În acest mod, chiar dacă noua colecţie Fendi nu ar fi impresionat cine ştie ce asistenţa, publicitatea a fost asigurată. Deci, genţile se vor vinde cu siguranţă, ca şi modelul de breloc, care va costa în jur de 800 de dolari!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod