Pantofii roșii – talismanul femeii de succes

Nimic nu spune atitudine, stil si bun gust mai bine decat o pereche de pantofi roșii, purtați corect. Acest statement piece are cu adevărat puteri transformatoare. Asemenea rujului roșu, care transformă orice machiaj, pantofii roșii completează ținutele simple, oferindu-le un aer sofisticat. Câte nuanțe, atâtea poveștI de succes.


Roșu provocator  

Îți place să trăiești viața la cote maxime și ești în permanentă căutare de experiențe noi. Adori ieșirile în oraș, ești pasionată de make-up și îți place muzica. Te înconjori de prieteni și îți place să cunoști oameni noi. Ai un stil extravagant și te faci remarcată la orice apariție. Îți place să fii la înalțime, indiferent de situație, de aceea alegi cele mai înalte tocuri și cea mai vie nuanță -roșu provocator.
RECOMANDĂM: AVA




Roșu senzual.

Între roșul electric, fire engine și burgundy

Ești o fire calculată, nu mergi la risc pentru că știi exact ce vrei și ce îți place. Hainele elegante și feminine, cu croi mulat sunt favoritele tale. Femeile ca tine fac imaginația oricărui bărbat să lucreze.
RECOMANDĂM: AMATA | EFFIE


 

Roșu chic sau roșu bordo  

Nu faci rabat la calitate. Îți place bucătăria italiană, vinul roșu și conversațiile pe teme filosofice. Ești o fire optimistă și o romantică incurabilă. Cel mai bine te simți acasă, adică la Paris.
RECOMANDĂM: PEARL | HOLLY | FIOCCO

 
SITE MUSETTE | MUSETTE PE FACEBOOK

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod