Outfit-uri masculine „romantice”. Si barbatii pot purta inimioare!

In aceasta toamna, clasicului print cadrilat Burberry (numit check) i s-a alaturat imprimeul cu inimioare care a avut un puternic impact chiar si printre celebritatile masculine. Legendarul Rod Stewart, tanarul solist Harry Styles, membru al trupei „One Direction” sau actorul taiwanez Bolin Chen nu s-au sfiit sa poarte camasi Burberry imprimate cu inimioare la evenimente publice sau concerte.

In colectia masculina de toamna-iarna Burberry, inimioarele sunt prezente, atat pe tricouri si pulovere, cat si pe cravate sau alte accesorii, toate aceste item-uri facand o puternica referire la campania „Burberry Kisses”, un parteneriat inovativ cu Google Chrome, prin care utilizatorii platformei Burberry au putut captura si transmite oricui in lume, saruturi reale!

Colectia masculina Burberry Prorsum, Toamna/Iarna 2013 celebreaza stilul clasic al casei de moda britanice prin piese vestimentare iconice, precum celebrele trenciuri, paltoane, costume, jachete la un rand si la doua randuri de nasturi.

Materialele folosite sunt casmirul, catifeaua, bumbacul si gabardina (material patentat de Burberry). Nuantele care au predominat in aceasta colectie sunt bejul, rosul Windsor, grena-ul si verdele inchis.

In Romania, accesoriile Burberry Prorsum, costumele Burberry Tailoring, colectiile masculine Burberry London si Brit se gasesc in magazinul Burberry din strada Luterana, nr.4, iar o selectie generoasa de produse Burberry sunt disponibile in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City.

De curand, casa de moda britanica, Burberry si-a dezvaluit Campania de Craciun, intitulata sugestiv “Burberry with love” care reprezinta “punctul culminant” al acestui an, ingloband toate actiunile casei de moda britanice pe parcursul lui 2013.
Aceasta tema “romantica” a fost introdusa in luna februarie, odata cu lansarea colectiilor de toamna Burberry Prorsum pentru barbati si femei in care modelele au defilat pe podium purtand haine si accesorii cu imprimeu cu inimioare.

 

Foto: Burberry

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod