NEW LOOK prezintă colecţia toamnă/iarnă

· Materiale futuriste, detalii îndrăzneţe, pasteluri şi carouri · Perioada târzie a anilor '60 este adusă în actualitate prin ţinute de seară elegante, menite să recreeze specificul vremurilor

Colecţia toamnă / iarnă de la NEW LOOK  aduce în prim-plan cele mai râvnite piese şi tendinţe ale acestui sezon. Din materiale fine şi futuriste,cuornamente prezentate în forme lineare îndrăzneţe, accente de roz şi animal print. Gândiți-vă la forme sculpturale, suprapuneri şi motive grafice în alb şi negru.

În trend-urile lejere de zi regăsim un mix interesant de cămăşi în carouri aparent decolorate, pulovere largi dinlână, în diferite tonuri de khaki. Pe de altă parte, jeanşii boyfriend şi acid wash duc stilul relaxat al străzii la un nou nivel.

Modelele variate de jachete şi paltoane şic se completează armonios în noua colecţie, în care întâlnimalături modernele parka cu glugă îmblănită, paltoanele pastelate, în carouri, dar şi jachetele supradimensionate, care împrumută elemente din stilul bărbătesc.



La toate acestea se adaugă blana artificialăcatifelată, sub formă de eşarfe, fulare şi cape, sau transpusă în detalii aplicate pe genţi.

Prin contrast, colecţia de încălţăminte se îmbogăţeşte cu deja celebrii pantofi chunky, însă în versiuni feminizate, noutatea fiind dată, în special, de detaliile metalice.

„Noua colecţie NEW LOOK aduce un suflu nou şi a fost gândită să răspundă oricărei provocări în materie de modă. Colecţia de haine de seară reprezintă în sine o poveste, care ne transpune în fabuloasa perioadă a anilor `60, cu renumitele ţinute de petrecere caracterizate prin catifele ample şi detalii metalice sclipitoare, împodobite cu ornamente şi completate de superbii pantofi de petrecere”, a declarat Carmen Mărunţelu, NEW LOOK România.

„Tendințele toamnă-iarnă 2014 vor aduce în magazinele NEW LOOK colecții care spun, fiecare, o poveste.
Linia de încălțăminte este, de departe, printre favorite. Vom regăsi modele atât de versatile încât le vom putea asorta cu uşurință fiecărui stil. Pe de altă parte, colecția de jachete ne transpune, prin nuanțele sale pastel şi țesăturile în carouri supradimensionate, într-o foarte călduroasă poveste”
, Consuela Rusu, NEW LOOK România.

Lenjeria intimăde la NEW LOOK n-a fost niciodată mai feminină şi mai seducătoare. Colecţia de nightwear este captivantă prin imprimeurile florale închise, iar detaliile dantelate o fac irezistibilă, indiferent de gusturi.

Broderiileseducătoare şi franjurile fac din piesele vestimentare lejere adevărate must-have-uri.
Carourile sunt şi ele vedete ale sezonului, fiind prezente frecvent, de la ţinutele elegante, plicurile statement şi până la pantofii cu toc şi eşarfele, puloverele şi paltoanele comfortabile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod