Vârsta de la care nu ar mai trebui să porți blugi, potrivit unui sondaj

Vârsta de la care nu ar mai trebui să porți blugi, potrivit unui sondaj

În mod sigur ai văzut persoane care poartă ținute ce nu sunt adecvate pentu vârsta lor. Este destul de ciudat să vezi pe cineva care se îmbracă de parcă ar fi adolescent, deși se apropie de vârsta pensionării.
Potrivit awm.com, unii stiliști sunt de părere că anumite piese vestimentare ar trebui eliminate din garderobă odată cu înaintarea în vârstă. Și este valabil și în ceea ce privește blugii, potrivit unui sondaj efectuat în Marea Britanie.

După o anumită vârstă, stiliștii recomandă să renunți la blugi. Deși acest sfat nu ar trebui luat prea în serios, mai ales de către cei care iubesc blugii și se simt excelent purtându-i, la baza lui se află unele statistici.

Compania CollectPlus din Marea Britanie a realizat un sondaj în care au fost incluse 2000 de persoane.
Sondajul a avut ca scop asocierea dintre blugi și vârstă, iar rezultatele sunt cât se poate de interesante.

Potrivit studiului, oamenii consideră că ar trebui să renunți la jeanși după vârsta de 53 de ani. Deși studiulu nu a analizat și alte piese vestimentare precum pantalonii scurți, colanții sau topurile scurte, repondenții au fost destul de tranșanți în ceea ce privește persoanele în vârstă care poartă denim.

Dar care este motivul acestei limite tranșante? Se pare că participanții la studiu sunt de părere că este dificil să găsești blugi care ți se potrivesc după această vârstă.

24 la sută dintre cei care au completat chestionarul au spus că nu au găsit o pereche de blugi care să le vină bine.
29 la sută au declarat că renunță să mai caute blugi pentru că nu găsesc o pereche care să le placă. Iar dintre cei care se străduiesc foarte tare să-și găsească o pereche de jeanși bună, numai o persoană din zece este dispusă să probeze mai mult de cinci perechi pentru a găsi modelul potrivit de blugi.

Se pare că pe măsură ce îmbătrânesc, oamenii găsesc tot mai greu jeanși care să li se potrivească. Iar atunci când găsesc perechea potrivită, o poartă de obicei timp de peste trei ani. 

Motivul pentru care este dificil să-ți găsești blugii potriviți după o anumită vârsta este faptul că cele mai multe branduri se adresează tinerilor, iar modelele predominante sunt realizate astfel încât să se potrivească acestora.

Prin urmare, dacă te-ai săturat să cauți blugii potriviți iar cei pe care îi ai deja nu îți mai vin, specialiștii sunt de părere că ar fi mai bine să renunți cu totul la ei.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod