Trenduri stupide care ar fi bine să nu mai revină în modă

Faimoşii pantalonii pe vine purtaţi de Justin Bieber sau acei colanţi care lasă lenjeria la vedere sunt câteva dintre acele trenduri stupide care ne-au şocat.


Unele trenduri din modă nici nu ar fi trebuit să existe, prin urmare numai ideea de a reînvia aceste tendinţe este una care ne îngrozeşte. Cred că eşti de acord cu noi că acei pantaloni pe vine purtaţi de băieţi sau acele perniţe exagerate de la sacouri care deformau umerii sunt câteva dintre eşecurile care au existat în lumea modei. Chiar dacă au fost la modă, nu înseamnă că au fost şi piese vestimentare care să stea bine pe cineva. Iată câteva dintre trendurile stupide care ar fi bine să nu mai revină în modă:
1 din 5

Pantalonii pe vine

Au fost la mare căutare şi la un moment dat ajungeai să vezi o mulţime de băieţi cu tot fundul şi chiloţii la vedere. Un star care a făcut furori în aceşti pantaloni este nimeni altul decât Justin Bieber. Cu toate acestea, nu înseamnă că ne-am mai dori să vedem vreodată în modă această tendinţă care dezavantaja total pe cel care purta pantalonii pe vine, dar ne deranja şi pe noi vizual când îi vedeam pe stradă.
MAI MULT DESPRE: moda, trenduri stupide moda
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod