Ținutele purtate de vedete la Gala Premiilor Oscar 2020

Cea de-a 92-a gală a premiilor Oscar s-a încheiat duminică noapte la Los Angeles și a adus o surpriză care scrie istorie.
Filmul sud-coreean „Parasite” a câștigat atât la categoria cel mai bun film, cât și la categoria cel mai bun film într-o limbă străină, iar regizorul Bong Joon-ho a luat Oscarul pentru regie.

Surprize au fost și pe covorul roșu. Vedetele, așa cum o fac deja de câțiva ani, s-au folosit de ținutele lor pentru a transmite mesaje puternice și a-și exprima opiniile. Natalie Portman a purtat o rochie Dior și o capă semnată Maria Grazia Chiuri, brodată pe rever cu numele tuturor regizoarelor care au fost trecute cu vederea de Academia Americană de Film.
Ținuta actriței americane a fost un semn de protest față de faptul că toți cei cinci nominalizați pentru regie au fost bărbați.

Actrița și cântăreața Janelle Monae a atras atenția printr-o rochie cu glugă acoperită integral cu cristale, pentru care a fost nevoie 600 de ore de muncă.

Renee Zellweger, care a primit trofeul Cea mai bună actriţă în rol principal pentru rolul din "Judy", a purtat o rochie albă Armani, asimetrică, acoperită cu paiete strălucitoare.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod