Stilul "Sex and the City", intotdeauna la moda

Poate ca te-ai intrebat, de foarte multe ori, de unde vin aceste trend-uri care fac ca un anumit obiect vestimentar sa fie la moda. Evident ca cei mai importanti sunt creatorii din strainatate, Franta, Italia.

Poate ca te-ai intrebat ,de foarte multe ori, de unde vin aceste trend-uri care fac ca un anumit obiect vestimentar sa fie la moda.

Evident ca cei mai importanti sunt creatorii din strainatate, Franta, Italia.

Acestia, dupa atatia ani de experienta, sunt capabili sa-ti spuna care sunt tendintele sezonului.

De foarte multe ori, insa, se intampla ca trend-ul sa fie dat de un anumit stil vestimentar promovat in  seriale.

Asa s-a intamplat si in cazul productiei "Sex and the City" care, pe langa valva pe care a facut-o pe plan cinematografic, a reusit sa se impuna si in moda.

Cynthia Nixon, Miranda din serial, a declarat intr-un interviu acordat celor de la revista People ca modul de a se imbraca al personajelor este la fel de important ca si ele: "Hainele sunt un personaj aparte in film".

Acesta este lucrul pe care l-a reusit designer-ul serialului, Patricia Field. In afara faptului ca a putut sa le multumeasca pe actritele de care s-a ocupat, a reusit sa faca din stilurile pe care le-a abordat adevarate repere in moda.

Fiecare personaj a avut un stil aparte, inspirat si atent elaborat in functie de personalitate si trasaturi.

Carrie - interpretata de actrita Sarah Jessica Parker - are un stil indraznet, atingand o plaja destul de larga, de la un chic urban, pana la sexi.

Multe capse, pantofi cu toc stiletto, toate acestea imbinate il ofera lui Carrie un stil unic.

Samantha
- interpretata de actrita Kim Catrall - are un stil sexi, care-i da foarte mare incredere in calitatile ei.

Este o femeie puternica (o femeie cu "F" mare), iar acest mesaj este transmis chiar prin acest stil care are ca piesa de rezistenta culorile foarte tari, culorile indraznete.

Charlotte - Kristin Davis - are un stil dulce, atragator, care este intotdeauna completat cu accesoriile potrivite (pantofi si geanta).

Funde, printuri atragatoare (flori, buline), toate acestea creeaza un stil feminin care se potriveste foarte bine personajului.

Miranda - Cynthia Nixon - este femeia de cariera, bine imbracata intotdeauna.

Vestimentatia ei se apropie de stilul masculin, singura diferenta este ca obiectele vestimentare au o nota chic care ii confera feminitate.

Asadar, moda este un reper in acest serial de televiziune, de aici si noul trend nascut, intitulat sugestiv, "Sex and the City" style.

Acesta are mai multe linii pe care designer-ul le-a urmarit si iata, mai jos, o lista cu acestea:

  • Pantofii cu toc stiletto;
  • Gentile supradimensionate sau plic, un must-have in vestimentatia oricarei femei;
  • Paltoanele intotdeauna prezente;
  • Tunsoarea bob - daca este sa vorbim si de par;
  • Agrafe in forma de floricele sau cu cu aplicatii;
  • Coliere originale ca forma si model;
  • Rochii de mireasa chic


 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cara pe 1 Dec 2008, 16:13
    bine imbracata

    Nu stiu ce tot vorbeste lumea ca daca ai un copil, gata, nu mai ai timp de tine. Asta e o prostie, si eu am copil si imi fac timp sa am aranjez macar odata la saptamana. Sa nu-mi spuna cineva ca are un copil si nu iese in oras fara sa se aranjeze, macar pentru ea daca nu pentru sot.

    0
    0

  • Silvia pe 21 Oct 2008, 21:51
    Adorabile

    Nu e deloc imposibil de adoptat o astfel de vestimentatie, dar nu e vorba doar de asta; depinde de umorul fiecareia, de cum se trezeste dimineata, de faptul ca – oricum s-ar trezi si ce timp ar fi – vede mereu paharul pe jumatate plin, nu in ultimul rand, depinde de mentalitatea fiecareia. Cred ca e vorba de stilul personal, asta e samburele chestiunii “”vestimentatie Sex & the City”. Frumoasa interior care se imbraca cu sacul isi va cumpara, macar din curiozitate, o pereche de Manolo Blanik si-i va purta la Paste, nunti si botezuri, dupa care le va indesa cu grija vata in varf, ca sa nu se strice si va pune in dulap, pana la urmatorul eveniment. Cine poate purta zilnic astfel de minunatii de pantofi, pe durata mai mare de 2-3 ore: se da mai mult cu masina, decat cu pantofii/are sofer/destui bani pt. taxi: in toate 3 cazurile, este de admirat. Nu invidiati, fetelor si voi carcotaselor interioare/exterioare, ca ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place!J Ador acest serial si le ador pe ele, pe fiecare in parte, cu felul ei de a fi. Prietenia lor este incredibila, este imposibila. Extrem de norocoasa si intr-adevar fericita cea care are o prietena adevarata! Ce sa mai zic de trei….Pur si simplu de invidiat.

    0
    0

  • meesha pe 26 Sep 2008, 12:28
    personalitate?

    personalitatea vestimentara si nu numai se creeaza in timp adoptand multe stiluri, alegand tot ce e mai bun sau dimpotriva, mai rau de la fiecare. fetele astea din sex and the city sunt bestiale si cred ca merita folosite ca puncte de referinta in privinta elegantei, stilului si bunului gust. nu e vorba de imitatie, e vorba de dezvoltarea anumitor calitati in momentul in care exista repere vagi.

    0
    0

  • adriana_977 pe 24 Sep 2008, 18:57
    stilul Sex and the city

    Cred ca fiecare dintre noi, cele care am vazut filmul, ne-am regasit intr-unul dintre personaje, sau poate chiar in toate patru ....trebuie sa recunoastem doar, ca celor mai multe dintre noi, ne este aproape imposibil sa avem o vestimentatie asa cum au fetele din Sex and the city. Asa ca nu ne ramane de facut decat sa aordam un stil in care sa ne simtim bine si care sa ne dea increderea in noi. Iar stilul nu tine neparat de varsta pe care o ai, ci de cum te simti.

    0
    0

  • EllenaO.O.O. pe 17 Sep 2008, 22:25
    "somebody"..

    ...care a scris mai sus...SUNT TOTAL DE ACORD!!Bine spus ,chiar asa este!!Si e chiar trist...

    0
    0

  • bubblissima pe 16 Sep 2008, 19:16
    cele mai tari

    cred ca oricine care a vazut filmul le-a admirat tinutele...Carrie fiind intotdeauna deosebita , Samantha - indrazneata si sexy , Charlotte -cea cuminte , iar Miranda -intotdeauna stilul elegant-office .

    0
    0

  • somebody pe 4 Sep 2008, 02:30
    trist...

    imi pare foarte rau ca in Romania majoritatea femeilor peste 30 de ani cu familie copii si serviciu se gandesc aproape in unanimitate ca e mult mai usor sa insface ceva din dulap,sa fie comod si tern,sa nu iasa in evidenta pentru ca "nu se cade de la o varsta" si in schimb le judeca pe cele care pot si vor sa fie mereu multumite de felul cum arata!vad mai sus comentarii cum ca fetele din serial se imbraca numai de la GUCCI etc dar in multe episoade ele isi iau haine ieftine chiar de la reduceri si chiar din magazine de tot rahatu,dar le combina si nu e vorba numai de haine ci de atitudinea lor..acest serial e o lectie de viata si ar fi minunat ca toate femeile sa fie la fel puternice ca si ele si sa depasesca momente atat de grele asa de repede!!e vorba de prietenie in primul rand..hai sa fim seriosi,la noi fiecare e pentru el si nu vad des femei care ar lasa tot ca sa vina sa-si consoleze cea mai buna prietena pentru ca sotul ei face sex cu ea doar cand castiga echipa lui preferata!si hai pe bune acuma,naturala da,sunt de acord la 20-25 de ani,ca ai cu ce..dar mai grav e ca multe femei mai ales la noi in Romania cu cat imbatranesc cu atat tind sa fie cat mai "naturale" si devin hidoase de-a dreptul pe cand daca si-ar da cu un ruj rosu si si-ar pune o esarfa mai colorata ar arata cu 10 ani mai tinere !ma uimesc cand aud ca dupa casatorie unele femei uita pur si simplu sa se mai aranjeze,sa iasa in oras cu prietenele,etc.Nu este timp asta e scuza dar macar in loc sa tragi pantofii aia vechi si comozi mai bine suporta niste tocuri si pune ceva mai colorat si niste accesorii potrivite..cum isi gasesc timp unele sa-si cumpere haine cat mai mari si largi si inchise pana-n gat?..acest serial nu e despre haine,moda si tocuri,e despre probleme reale!nu e despre sex ci despre relatii intre persoane mature,despre prietenie sincera si incredere in sine mai ales!si fazele cu "port haine comode ca asa e stilul meu" sau "nu trebuie sa ies in evidenta prin aspectul exterior ci prin ce am in cap" or fi adevarate,dar cine naiba se mai uita ce ai in cap daca te vede imbracata ca o bibliotecara batrana si nemaritata?!ar fi mare lucru daca sar schimba mentalitatea asta cretina si femeile ar intelege ca pot sa-si puna in valoare frumusetea fara prea multi bani si timp ci doar cu mici ajustari si trucuri care le fac sa reuseasca in viata pentru ca le dau incredere in propria persoana!e oribil cand vezi femei care merg pe strada cu capul in jos pentru ca nu vor sa se machieze sau sa-si combine hainele in asa fel incat sa starneasca admiratie...eu consider acest serial genial pentru ca l-am inteles cu adevarat,dincolo de aparente...

    0
    0

  • kalis27 pe 11 Aug 2008, 09:32
    hm

    filmul e film ,viata e viata,stati linistite ca nici ele nu poarta tocuri zilnic,daca cateva tinute nu au fost ok.,daca ati observat ele tot timpul spun nume de marca CHANELL,GUCCI....,asta pt ca sunt sponsirii filmului.IAR faza cu sanatatea cum ramane asta e chiar batraneasca,hai sa nu purtam tocuri etc,ca ne imbolnavim mai tarziu,astea vin si de la alimentatie d-na DORA,iar un pantof de firma daca sti sa ti-l alegi mergi cu el...o veni ia frumusetea din interior dar mai trebuie si intretinuta din toate punctele de vedere.o zi buna

    0
    0

  • Sad pe 18 Iul 2008, 21:00
    Moda asta.....

    Imi place filmul,dar nu as putea sa umblu pe tocuri non stop sau sa fiu mereu cocheta.De multe ori aleg pantofi comozi in devafoarea elegantei.Asta e!Iar daca o haina este la moda dar eu consider ca nu imi placa sau nu mi se potriveste pur si simplu nu o port.

    0
    0

  • andreea pe 18 Iul 2008, 12:00
    Sarah Jessica Parker

    Sarah Jessica Parker ...hmm..ador stilul ei..si de multe ori curajul de a purta anumite tinute...dar mai ales originalitatea...e adevarat au fost cateva tinute cu care a dat gres...dar..pana la urma...e omenesc sa gresesti.. pentru toate femeile....nu aveti nevoie de haine scumpe....ci doar de putin curaj....nu va ganditi la tendinte...ci la ce va sta bine...sau ce vi se potriveste...creati-va propiul stil.... INDRAZNITI!!!!!..

    0
    0

  • rebecca_q pe 27 Iun 2008, 23:02
    pantofii............

    da...am si eu o pereche de pantofi inalti si frumosi, dar dupa 30 de minute de stat in picioare, nu ma mai gandesc cat sunt de sexy cand picrioarele nu mai pot de durere,....sa vedeti dupa aia ce sexi merg, schiopatand....:)). in rest, da, trebuie sa ai grija de tine daca te respecti, si trebuie sa te aranjezi,dar in limitele bunului simt... mai ales, fara fond de ten pe care sa-l dati apoi jos cu spatula :)). Eu sunt bine asa naturala cum sunt, ma mai machez la ocazii speciale iar hainele mele sunt si sexi si comfortabile...n-am avut plangeri :))

    0
    0

  • vera pe 27 Iun 2008, 17:25
    na

    stiti cum se zice 'vara frumoasa, iarna sanatoasa' , n-om sta tot timpul pe tocuri si in corset, dar din cand in cand is bune si astfel de trucuri, mai ales dupa 30-35de ani, cand incepi sa nu mai atragi privirile instantaneu, doar prin simpla ta prezenta. dar, intr-adevar, pt fete tinere, nu e nevoie de astfel de trucuri.

    0
    0

  • Brenda pe 27 Iun 2008, 15:47
    nina

    Ce bine ca nu ai o fata Nina.........saraca de ea....Nu uita traim in Romania......Este o tara libera, cu democratie.....are si dreptul si stangul sa citeasca si sa se informeze in orice domeniu......

    0
    0

  • nina pe 27 Iun 2008, 15:19
    dumnezeuleee...

    pe bune,de-as avea o fata n-as lasa-o sa citeasca asa ceva.sa tin eu cont de asta,in nici-un caz.cum ramane cu personalitatea,eh????

    0
    0

  • onutza pe 27 Iun 2008, 10:52
    moda

    frumusetea vine din interior dar conteaza foarte mult si aspectul exterior,si daca vrei sa arati bine trebuie sa faci si unele sacrificii "chiar dak pantofii pe care ii porti nu sunt confortabili"dar sunt foarte frumosi si in trend.cred k oricine face sacrificii pt a arata bn dar este intotdeauna sanatos?nu.

    0
    0

  • Dora pe 27 Iun 2008, 01:31
    moda

    "Atunci cand vrei sa arati bine, nu trebuie sa te gandesti la cat de confortabili sunt pantofii pe care vrei sa-i porti" ? Serios?? Cu sanatatea cum ramane? Frumoasa cativa ani si restul vietii, chinuita de greselile tineretii... Halal sfat! Fetelor, sa nu credeti ca sunteti mai frumoase cu un obiect vestimentar care evident va deranjeaza in a fi purtat! Si nu uitati ca frumusetea vine din interior, nu de la toale,pantofi si alte briz-brizuri! Asa ca fiti frumoase sufleteste! V-am pupat!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod