Se poarta genti de lac

Toamna aceasta se poarta gentile sofisticate, din materiale pretioase si neaparat in tonuri metalice. In privinta dimensiunii, trendul de la inceputul anului s-a pastrat. "Se poarta dimensiunile mari si foarte mari. Pe de alta parte, la extrema cealalta se afla gentile foarte mici", spune designerul de genti Dan Coma ale carui creatii sunt purtate de vedete precum Nicole Kidman, Regele Mihai sau Mihaela Radulescu.

Indiferent de marime, materialul din care este facuta geanta trebuie sa fie unul extravagant, folosindu-se chiar si pielea de elefant, de ponei sau astrahanul.
"Se poarta calitatea, tuseurile fine, placute si materialele exotice. In special reptilele sunt foarte la moda, sarpele, crocodilul, dar si strutul", spune Coma.

In privinta culorilor, sunt foarte la moda auriul si argintiul, mai putin culorile propriu-zise si mai ales nuantele. "Argintul devine gri, capata culoarea plumbului sau structura otelului. Auriul devine foarte palid, cu reflexe de argint. Intalnim si rosu, care completeaza paleta de culori a sezonului", spune designerul.

Ceea ce trebuie insa sa retii este ca desi toate materialele au straluciri metalice, ele nu sunt foarte stralucitoare, ci mai degraba semiopace.
Anul acesta este si momentul in care ne reintoarcem la tendintele din trecut. Revin imprimeurile geometrice pe rochii si, in materie de genti, lacul!

"Lacul se intoarce in trenduri odata cu revenirea la stilul anilor ’60. Nuantele recomandate sunt negru, alb si rosu. Lacul poate fi lucios sau prelucrat, imitand oarecum plasticul. Gentile de lac pot fi purtate seara, la ocazii speciale, dar si ziua", spune Coma.

Iar daca nu stii ce sa alegi intre o geanta plic si una incapatoare sau intre o geanta rigida si una moale, designerii s-au gandit la tine si au decis sa iti faca viata mai usoara.
"Femeile de astazi sunt foarte ocupate, de aceea anul acesta sunt in voga gentile care le ajuta sa treaca cu eleganta prin toate etapele zilei, care se asorteaza la tinute sport la fel de bine ca la cele de seara", spune Coma.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • modaa in persoana pe 16 Apr 2010, 20:25
    nu nu imi plac dar daca se poarta atunci....bine o sa port

    nu imi plac deloc nu sant deloc incantata de niciuna si cine a creat asta eeee..un tampit

    0
    0

  • danutzana pe 8 Apr 2009, 19:49
    se poarta genti de lac

    CE POT SA SPUN?SUNT FOARTE FRUMOASE SI FOARTE CU STIL..IMI PLAC.

    0
    0

  • Diana pe 5 Mar 2009, 21:35
    :-??

    am si io o intrebare..am o geanta de lac alba adidas si nu stiu kum dar am mazgalit`o cu pix..si nu se mai duce niki kum?stiti ceva cu kare as putea inlatura pixul de pe geanta?..

    1
    0

  • ave_alexu pe 28 Oct 2008, 21:00
    hmm

    mda,sunt frumoase gentile lacuite,in general,insa acestea nu prea imi plac...a doua ce imi place,pare mai deosebita

    0
    1

  • lory_roscatta pe 4 Oct 2008, 08:06
    daaaa

    da imi plac, dar sa fie de dimensiuni gigantice

    0
    0

  • marculescu iona pe 10 Iul 2008, 12:14
    moda

    sunt frumoase gentile dar vreau sa stiu ce culori se poarta vara asta

    0
    0

  • zo0zo0 e in love pe 16 Iun 2008, 03:18
    mdaaa

    superbe gentile..chiar foarte interesante.imi plac.:D:D

    0
    0

  • ulpia pe 2 Mar 2008, 11:15
    nu prea

    nu pre imi place ..............e slabut cam ca tine

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod