Se mai poartă cizmele peste genunchi?

An după an, cizmele peste genunchi revin de fiecare dată în tendințe odată cu sezonul rece. Află ce modele se poartă în iarna 2017
În cazul în care crezi că este plictisitor să porți același look în fiecare iarnă, află că de fiecare dată apar noi stiluri proaspete și interesante în ceea ce privește cizmele peste genunchi. 

Dacă nu deții încă o pereche de cizme înalte, acum este ocazia perfectă pentru a-ți cumpăra. Nu este o simplă coincidență că aceste încălțări revin în trend iarnă de iarnă. Sunt sexy, ușor de purtat și asortat atât pentru ținutele de zi, cât și pentru cele de seară și, nu în ultimul rând, sunt călduroase. Iată câteva dintre tipurile de cizme peste genunchi care se poartă sezonul acesta:

Cizmele peste genunchi satinate

În afara modelului stil piele întoarsă, mai poți opta pentru un altul la fel de elegant și sexy. Este vorba despre cizmele peste genunchi satinate.
Materialul cu o strălucire discretă oferă ținutelor tale un plus de rafinament, fiind opțiunea perfectă pentru un look elegant. Dar la fel de bine se potrivesc și cu ținutele casual, de zi. Asortează cu o fustă mini din denim și vei atrage o mulțime de priviri admirative.



Cizmele peste genunchi în nuanțe metalizate

Îndrăznește să faci senzație cu noile tale cizme peste genunchi. Alege modele nonconformiste, în culori puternice și chiar metalizate, așa cum sunt cele din imagine. Aceste piese statement te vor ajuta să obții un look interesant și original, fără prea mult efort. Le poți purta cu nuanțe neutre, pentru ca toată atenția să fie asupra lor.



Cizmele peste genunchi din piele întoarsă

Textura catifelată a pielii întoarse se potrivește cumva excelent cu cizmele peste genunchi. Nu degeaba sunt atât de populare aceste cizme realizate din piele întoarsă.
Culorile ideale pentru acestea sunt cele neutre precum bej, gri sau negre, care pot fi asortate cu orice ținută. O variantă inedită de a le purta este deasupra blugilor.

Cizmele peste genunchi din catifea

Catifeaua este fără îndoială materialul vedetă al acestui sezon. O poți purta sub formă de rochii, topuri, pantaloni, costume și accesorii, dar și sub forma încălțărilor. Iar cizmele peste genunchi arată excelent realizate din acest material ușor texturat, cu o strălucire discretă. Poți încerca și cizmele din catifea peste genunchi cu talpă joasă, pentru că eleganța acestui material textil compensează lipsa tocului înalt.



Cizmele gri peste genunchi 

Griul a devenit cumva o culoare dominantă în ceea ce privește cizmele peste genunchi care se poartă în această iarnă. Este noua nuanță neutră care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă.
Poți obține cu ajutorul unei perechi de cizme peste genunchi o adevărată "uniformă" confortabilă și sexy de iarnă, formată din rochia tricotată tip pulover supradimensionat și cizmele tale gri tip suede sau piele întoarsă. Este o ținută monocromatică ce inspiră un aer relaxat și feminin în același timp.



Cizmele peste genunchi în culori intense

Fie că alegi roșu, albastru, verde, mov sau oricare culoare îți place cel mai mult, cizmele peste genunchi într-o nuanță puternică, saturată, aduc un plus de prospețime ținutelor tale de iarnă. Dacă restul lumii optează pentru negru, bleumarin, gri și tonuri închise pentru sezonul rece, poți ieși din anonimat prin intremediul unor cizme într-o culoare care fură toate privirile. 



Foto: brit.co

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod