Cum să porți cizmele peste genunchi în acest an

Chiar dacă cizmele peste genunchi se mențin în tendințe deja de câțiva ani, de fiecare dată apar noi moduri interesante de a le include în ținutele tale.
Iată cum să porți cizmele peste genunchi în acest an:

Cizme peste genunchi și rochie tip pulover în aceeași culoare

Poți obține o ținută monocromatică foarte interesantă dacă alegi să porți o rochie tricotată în aceeași nuanță ca cea a cizmelor tale peste genunchi. Pe lângă faptul că arată foarte bine, această combinație are și capacitatea de a alungi vizual corpul și te ajută să pari mai înaltă.



Cizme peste genunchi și rochie pulover cu curea

O altă metodă a de oferi un aer proaspăt combinației de cizme peste genunchi și rochie pulover este aceea de a adăuga o curea în talie. Alege o curea cu detalii interesante, care să ofere un plus de originalitate ținutei tale.



Cu o salopetă cu pantaloni scurți

Salopetele nu au iești din tendințe, chiar dacă a venit iarna. Le poți purta într-un stil original și ușor nonconformist cu cizmele tale peste genunchi.
Poate părea complicat, dar este un look ușor de creat și purtat. Alege o salopetă care îți definește talia, într-o nuanță potrivită pesntru sezonul rece, de preferat asortată cu cea a cizmelor. Dacă pantalonul salopetei este suficient de larg, va arăta precum o rochie mini, ioar ținuta ta va fi una foarte sexy.




Cu o fustă midi cloș

O fustă midi de tip cloș se va potrivi de minune cu o pereche de cizme peste genunchi. Asociază cu un pulover clasic și optează pentru nuanțe neutre, precum alb și negru, pentru ca look-ul tău să fie unul ce inspiră eleganță.




Cizme peste genunchi și haine largi

Cizmele peste genunchi contrastează într-un mod interesant cu piesele vestimentare ceva mai largi. De exemplu, poartă o rochie mini și un pulover supradimensionat deasupra pentru a obține un look stratificat modern și interesant.




Cizme peste genunchi deasupra blugilor

Cel mai simplu mod de a purta cizmele peste genunchi în această iarnă este deasupra jeanșilor de tip skinny. Asortează cu un pulover supradimensionat, iar pentru o ținută cu aspect echilibrat, asortează culoarea puloverului cu cea a cizmelor.




Cu o ținută all-black

Ținutele monocromatice sunt întotdeauna în tendințe, iar stilul all-black va rămâne mereu un look clasic. Îl poți obține foarte ușor cu ajutorul unei perechi de cizme peste genunchi negre, purtate cu fustă scurtă și cămașă, ambele neagre.




Cizme peste genunchi și imprimeuri multiple

Imprimeurile de inspirație florală și botanică sunt, de asemenea, un trend major al sezonului toamnă-iarnă 2017/2018. Încearcă o ținută deosebită, în cadrul căreia să combini două imprimeuri diferite, dar în culori coordonate.
Asortează cu o pereche de cizme peste genunchi și un palton elegant.



Cizme peste genunchi și fustă maxi

Chiar dacă a venit iarna, asta nu înseamnă că trebuie să uiți complet de fustele tale maxi de vară. Alege-le pe cele în nuanțe închise și misterioase și asortează-le cu o pereche de cizme peste genunchi, care îți vor ține de cald. Asociază cu o jachetă scurtă din piele pentru un look boem.



Cu fustă mini din piele

Pentru un stil îndrăzneț de zi, poartă cizmele tale peste genunchi cu o fustă mini din piele, o altă piesă vestimentară în tendințe pentru iarna aceasta. Este alegerea perfectă și pentru o ieșire în oraș cu prietenii.


Cizme peste genunchi și rochie de petrecere

Ai o rochie preferată pentru petreceri, dar nu vrei să o porți iarna de teamă că îți va fi prea frig? Cizmele peste genunchi îți rezolvă această problemă. Sunt înalte și îți protejează picioarele de frig, dar în același timp îți păstrează look-ul sexy și elegant. 


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod