Rochii de toamnă: Ce să porți în acest sezon

La finalul verii, probabil că strângi toate rochiile din garderobă și le pui "la păstrare" pentru anul viitor.
Dar poți include rochiile la fel de bine și în ținutele de toamnă, mai ales că începutul acestui sezon este presărat de obicei cu multe zile însorite. Aproape orice rochie de vară poate fi folosită în ținutele tale din sezonul rece, dacă știi cum să le asociezi corect. Iar în toamna 2018 sunt în tendințe rochii interesante, comode sau sexy, pe care le poți purta zi de zi.

Descoperă 5 rochii de toamnă care se poartă în acest sezon:


Rochie cu imprimeu și volane

Inspirate de rochiile tradiționale purtate de coloniștii din America, aceste rochii au fost în trend întreaga vară, dar în varianta albă. În sezonul de toamnă-iarnă 2018/2019 se poartă modelele realizate din materiale cu imprimeu.
Verisiunile dominante pentru toamnă sunt cele cu imprimeu carouri sau imprimeuri florale. Croiala lejeră și volanele care le oferă un look feminin transformă aceste rochii în alegeri perfecte pentru ținutele relaxate de zi. Le poți purta cu teniși, pantofi sport sau chiar cizme cowboy, încălțări care se numără de asemenea printre cele mai importante trenduri ale sezonului.



Rochie din satin neon

Deși suntem obișnuite ca toamna să aducă în tendințe materiale mai groase și culori închise, acest sezon neobișnuit de cald face ca materialele lejere și culorile intense să se păstreze în trend. Rochiile din satin, în nuanțe intese, sunt starurile acestui sezon în materie de rochii sexy.
Nu doar că arată excelent pentru un eveniment de seară, dar le poți include și în ținutele de zi. Pentru seară, alege rochii cu croieli elegante, precum cele cu bretele subțiri, umerii goi sau decolteu drapat, iar pentru zi poartă rochii din saten cu mâneci lungi sau rochii maxi. Led poți asocia în zilele răcoroase cu o jachetă din piele sau un pulover tricotat.



Rochie cu imprimeu leopard

Dacă ar fi să desemnăm printurile vedetă ale sezonului toamnă-iarnă 2018/2019, atunci stilul animal print și în special cel leopard s-ar afla fără îndoială pe primul loc. Iar variantele în care îl poți purta sunt nenumărate: de la paltoane, jachete, încălțăminte, poșete, rochii și până la accesorii.
Imprimeul leopard ia toate formele sezonul acesta, iar rochiile cu un astfel de model sunt o variantă bună în care îl poți purta.




Rochii cu mâneci bufante

Rochiile, topurile și sacourile cu umeri proeminenți au revenit în mod neașteptat în tendințe, fiind inspirate din stilul anilor '80. Un alt detaliu de inspirație retro este cel al mânecilor bufante. Iar rochiile cu mâneci de tip "balon" se poartă toamna aceasta. Indiferent de culoare, imprimeu sau croială, mânecile exagerat de voluminoase îi oferă rochiei tale un look statement. Le poți purta cu cizme cowboy, botine sau pantofi sport. Pentru ca mânecile, care sunt elementul central al unei astfel de rochii, să fie vizibile, poartă rochia în zilele suficient de călduroase încât să nu fii nevoită să porți o jachetă sau un cardigan.

Rochia sacou

Imediat ce sosesc zilele mai friguroase de toamnă, sacoul devine de nelipsit din ținutele noastre. Dar în acest sezon poți purta sacoul într-un mod cât se poate de interesant.
Sacourile iau forma rochiilor sacou, care sunt elegante, versatile, dar și sexy. Poți include o rochie sacou în ținutele de zi, dar este o alegere potrivită și pentru seară. Asortează cu pantofi cu toc, botine sau chiar pantofi sport, pentru un look de zi.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod