Rochii de seară de la Bien Savvy... In The Mood

În sezonul primăvară-vară 2013, dantela este vedetă. Iar colecţia "In The Mood…" de la Bien Savvy aduce în prim plan acest material atât de sexy şi feminin.

Rochiile de seară de la Bien Savvy îmbină perfect dantela cu croielile clasice şi cu materiale inedite. Colecţia "In The Mood… Primavară-Vară 2013" pune accent pe o siluetă fluidă, suavă, elegantă şi sexy. Rochiile de seară şi rochiile de cocktail se reinventează şi acced către o sferă a eleganţei absolute. Croieli extrem de sexy cu care vei atrage atenţia, decupaje şi tăieturi care lasă la vedere spatele în toată splendoarea lui, pentru a fi admirat.

Feminină şi aristocratică, noua colecţie este marcată de culori intense precum roz electric, verde smarald, cobalt, turcoaz, dar şi de tăieturile senzuale ce oferă ţinutelor un aer sofisticat.

Rochiile sunt realizate din materiale preţioase ca dantela brodată sau mătase şi sunt decorate superb cu mărgele, cristale sau fine inserţii de dantelă. Mânecile scurte sau lungi ale rochiilor creează un efect translucid şi feminin.
1 din 9

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod