Rochia uimitoare creată de un adolescent pentru ca sora lui să poată participa la bal

Uneori, când avem senzația că dorințele noastre nu mai au nicio șansă se îndeplinească, se pot întâmpla minuni. Este și cazul unei adolescente din Filipine care renuțase la ideea de a mai merge la balul organizat de școala sa.
Pentru că părinții săi nu își permiteau să-i cumpere sau să-i închirieze o rochie de bal, adolescenta s-a resemnat și a acceptat faptul că va rata un moment important al vieții sale: balul de absolvire. Însă atunci când se aștepta mai puțin, s-a întâmplat un adevărat miracol: fratele său a decis să-i facă o rochie perfectă de bal, cu un buget redus. 

Maverick Francisco Oyao este un tânăr pasionat de modă, dar fără pic de experiență în crearea unor haine de la zero, cu atât mai mult a unei rochii complexe de bal.
Dar când a văzut că sora sa este tristă pentru că nu poate participa la eveniment, Francisco și-a luat angajamentul că îi va face cea mai frumoasă rochie, cu resursele pe care le are. Povestea sa emoționantă a devenit virală pe rețelele de socializare, reușind să strângă mii de aprecieri.

Pentru început, tânărul a cumpărat materialele necesare cu banii pe care îi avea strânși. Dar după ce a început să lucreze la rochie, a realizat că este foarte dificil și nu se pricepe deloc, astfel că a renunțat.
Cu toate acestea, pentru că nu voia să-și dezamăgească sora, a încercat din nou. A căutat diferite modele și tutoriale pentru rochii de bal pe Youtube și Google. A găsit o rochie din colecția creatorului de modă Michael Cinco pe care a decis să o reproducă cu materialele pe care le avea la dispoziție.

Citește și: O adolescentă și-a creat și pictat singură rochia de bal. Rezultatul e spectaculos și a devenit viral pe rețelele de socializare!


În prima zi am fost foarte stresat pentru că nu știam cu ce să încep. Am tăiat apoi nouă secțiuni de material, le-am decorat cu panglică și le-am cusut pe toate împreună pentru a forma o fustă.
Pentru că nu aveam loc în casă, am probat fusta afară. 50% din rochie era gata
”, a scris tânărul în postarea de pe Facebook.

Pe fustă am aplicat flori albe și am colorat un corset într-o nuanță de albastru ombre pentru a se potrivi cu partea de jos a rochiei. Veneam de la școală și lucram în fiecare zi la rochie. Era foarte obositor, dar mă gândeam la rezultatul final și astfel mă motivam să continui”, a mai scris băiatul.

Într-un final am reușit să o termin. O zi pe care nu o voi uita niciodată! Am și plâns de bucurie pentru că toate acele nopți nedormite au dat roade.
Nu mă așteptam să termin la timp. Mă bucur că sora mea este fericită
”, a adăugat Francisco.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod