Mamă şl fiiică

Emoţionant. O tânără poartă rochia de bal a mamei sale 25 de ani mai târziu

Olivia Parker şi-a dorit dintotdeauna să poarte rochia de bal a mamei sale, însă aceasta i-a venit perfect exact în momentul în care avea nevoie cel mai mult.
Tânara în vârstă de 17 ani aştepta cu nerăbdare balul său de absolvire şi s-a pregătit intens pentru cea mai importantă petrecere din viaţa ei de până atunci. Ca orice fată preocupată de imaginea sa, aceasta şi-a pregătit două rochii pentru marele eveniment, una comandată pe internet, iar alta de rezervă.

Adolescenta din Arizona a fost absolut încântată atunci când rochia roşie pe care a comandat-o era aşa cum a visat şi a renunţat imediat la rochia de rezervă pentru a-şi ajuta o bună prietenă care avea nevoie de o ţinută pentru bal.


Din nefericire, în ziua absolvirii totul avea să devină un coşmar, iar rochia să nu mai poată fi purtată.

Conform Seventeen.com, Olivia a fost salvată de mama ei cu doar câteva ore înainte de petrecere, aceasta luând la rând toate rochiile sale pentru a-i sări fetei în ajutor. Emoţionant a devenit atât pentru una, cât şi pentru cealaltă, momentul în care exact rochia de absolvire a mamei i s-a potrivit de minune Oliviei.
8 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod