Vascar lansează opt noi produse premium „Moldova în bucate”

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate de carne din România, completează gama de produse premium „Moldova în Bucate” cu opt noi sortimente: șase tipuri de mezeluri crud-uscate feliate și două variante de mâncăruri tradiționale românești la cutie, 100% sănătoase.

Astfel, cunoscutele specialități premium Mușchi file crud-uscat, Ceafă de porc crud-uscată, Salam regal, Salam domnesc, Salam zimbru și Salam Sinaia din gama „Moldova în Bucate” sunt disponibile acum și feliate,  în plicuri  de câte 80 grame, o formă de ambalare atrăgătoare și ușor de folosit.


Gama „Moldova în Bucate” este completată și cu două noi mâncăruri tradiționale - Tocăniță cu pulpă de porc și Ghiveci de legume – ambalate la cutie de 300 grame. Mâncărurile sunt pregătite după rețete autentice românești, cu ingrediente de calitate superioară, fără aditivi, fără conservanți, fără alergeni, fără coloranți.
„Noile sortimente se adresează cumpărătorilor care apreciază produsele de calitate superioară și gustul savuros al preparatelor autentic românești.

În același timp, lansarea ambalajelor convenience răspunde unei nevoi a pieții tot mai evidente. Consumatorii sunt din ce în ce mai sofisticați și apreciază modalitățile comode și eficiente de consum”, spune Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.


Preparatele „Moldova în bucate” au la bază rețete tradiționale moldovenești și condimente naturale, cu gust specific românesc obținut din ingrediente de calitate (peste 80% carne), afumare cu rumeguș din lemn de fag, fără aditivi, fără injectare sau malaxare.   
„Noile produse „Moldova în Bucate” vor fi disponibile în magazinele proprii, magazinele tradiționale partenere, și, în curând intenționăm să le listăm și în rețelele internaționale”, a adăugat Vlad Ciuburciu.



Sub brandul „Moldova în Bucate” Vascar produce o gamă largă de mezeluri și mâncăruri la cutie după rețete din bucătaria tradițională moldovenească: ciorbă rădăuțeană, ciorbă de fasole cu afumătură, sărmăluțe, chiftele cu sos, ciolan cu fasole, costiță și cârnăciori cu fasole.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod