Regina Nordului: Rochia superbă de mireasă purtată de Sophie Turner la nunta cu Joe Jonas

Sophie Turner, starul din serialul Game of Thrones, s-a căsătorit de curând cu cântărețul Joe Jonas în cadrul unei ceremonii de nuntă desfășurate în Franța.
Nicolas Ghesquière, directorul creativ Louis Vuitton, a postat pe Instagram primele imagini cu rochia superbă de mireasă purtată de Sophie. Fotografia, realizată din spate, o prezintă pe actriță la una dintre probele pentru retușarea rochiei.

Creația spectaculoasă a casei de modă Louis Vuitton are spatele gol, mâneci scurte cu extensii transparente din dantelă și o fustă cu o croială de tip A, decorată cu aplicații strălucitoare. Pentru a completa look-ul din ziua nunții, Sophie a ales un voal cu margini din dantelă și aplicații albe.

”Frumusețe absolută!”, a scris designerul Nicolas Ghesquière în mesajul care a însoțit postarea.
Acesta și-a arătat aprecierea pentru muza sa, Sophie, care este și brand ambassador al casei de modă.


O oră mai târziu, cuplul a postat o imagine alb-negru cu ei doi din ziua nunții, rochia putând fi astfel observată și din față.

Sophie a optat pentru un decolteu V adânc, până aproape de cordonul taliei. Pentru că a ales o rochie de mireasă elaborată, actrița a renunțat la purtarea accesoriilor și avut o coafură simplă, cu părul lăsat liber pe spate. 

Soțul său, cântărețul Jos Jonas, a purtat un costum negru cu cămașă neagră semnat Berluti și pantofi Louis Vuitton.
 
Foto: Instagram 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod