"Rapsodia Feminitatii" devaluie colectiile de sezon

In saptamana 22-28 octombrie, centrul comercial Auchan Titan a fost gazda expozitiei de cosmetice "Rapsodia Feminitatii". Aflata la cea de-a III-a editie, expozitia a reunit brandurile precum Larkoti, Power Plate, Deborah, Rowenta si Tefal.

In cadrul "Rapsodiei Feminitatii", au avut loc, in seara zilei de 26 octombrie, "Eros make-up Fashion Show" by Catalin Botezatu si "Romantic Fashion", prezentarea colectiilor brandurilor ce pot fi gasite in galeria centrului comercial. Gazda serii a fost DJ Wanda, spectacolul durand aproximativ doua ore. El a fost inceheiat de Brad Vee Johnson, solist al grupului Boney M., care a interpretat cunoscuta melodie "Sunny".

"Eros make-up Fashion Show" a prezentat ultimele tendinte in make-up, reunind mai multi producatori de cosmetice si make-up artisti. Spectacolul a reliefat legatura dintre tendintele vestimentare si cele de machiaj, fiind primul show de moda dedicat brandurilor de make-up. Directorul artistic al acestui eveniment a fost Catalin Botezatu.

Femeia promovata de "Eros Make Up Fashion Show" fascineaza prin eleganta si se vrea a fi pasionala si extrem de atragatoare. Prezentarea a inclus colectia de lenjerie haute couture Catalin Botezatu, in premiera pentru publicul din Romania, dupa ce a fost prezentata cu o saptamana in urma la 10 000 de metri inaltime, pe ruta Bucuresti-Paris. Catalin Botezatu a devenit astfel primul designer din lume ce sparge barierele de prezentare ale modei haute couture, lansand o provocare in lumea fashionului mondial si o premiera pentru lumea aviatica.

Tot in premiera a avut loc si prezentarea colectiei haute couture, semnata Catalin Botezatu si care a fost lansata la Ambasada Romaniei din Paris, in fata reprezentantilor caselor de moda Dior, Prada, Gucci, dar si a numeroaselor personalitati ai caselor regale.

Colectiile haute couture, pret a porter de lux si cea de rochii de seara, semnate Catalin Botezatu, au subliniat feminitatea evenimentului "Rapsodia feminitatii". "Eros Make Up Fashion Show" a pus in lumina reflectoarelor munca make-up artistilor: Camelia Duta, make
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod