Oriunde, oricand, tara te imbraca on-line

De pe aripile vantului, pe aripile net-ului, la aproape doi ani de la evenimentul de lansare, colectiile tarafashion continua sa te surprinda, sa te bucure in fiecare saptamana cu noi modele in colectii limitate, realizate cu drag tocmai ca tu sa te simti cat mai puternica, autentica, deosebita in hainele noastre.

Magia anilor trecuti, cu tot ce au avut ei mai aparte, ni se asterne acum in fata ochilor, ca o impetuoasa desfasurare de forte: mantouri, jachete, rochii, camasi, bluze, compleuri, veste.

Hotarat lucru, negrul nu va disparea niciodata. Este prea la indemana si prea distins pentru a disparea vreodata. De la The little black dress de zeci de ani, dar si la fuste, mantouri, pantaloni, negrul nu lipseste din nici o ipostaza si te scoate din anonimat.

O adiere a deceniilor demult pierdute, un suflu fermecator si nostalgic si un parfum ce cucereste de-a pururi, toate acestea iti sunt aduse in aceasta toamna la tarafashion.ro.

De ce sa alegi www.tarafashion.ro? Pentru ca este comod, practic si unic, in acelasi timp.
In fiecare saptamana, avem promotii, la fiecare comanda primesti un cupon de reducere si, astfel, noua comanda plasata va fi mai ieftina. In plus, avem promotii deosebite de weekend si modelele noastre sunt desenate cu drag pentru tine, in colectii limitate si la preturi accesibile.

Tara este marca potrivita pentru orice femeie si orice ocazie. Colectiile noastre sunt concepute pentru a fi in pas cu moda si schimbarile, pentru a-ti asigura confortul si buna dispozitie si pentru a te ajuta sa te faci remarcata prin ceea ce te caracterizeaza.

Inca de la evenimentul de lansare a marcii, in anul 2003, hainele noastre au ajuns la cumparatoarele din intreaga tara, prin intermediul unei retele nationale de distributie. Acum, prin acest site de vanzari on-line, speram sa simplificam drumul catre hainele pe care le doresti.

Si daca pana acum am fost alaturi de tine, prin colectii de imbracaminte destinate exclusiv femeilor, din acest sezon avem ceva in plus.


Pentru orice femeie, sosirea pe lume a unui bebelus este inceputul unei alte vieti, plina de dragoste, de responsabilitati si de... ultimele colectii in materie de haine pentru copii. Tara stie acest lucru si iti ofera acum o colectie completa de imbracaminte, marca Kiabi, pentru copilul tau.

Tu stii mai bine cat este de important ca micutii tai sa fie si ei la moda: la gradinita, la scoala, la petreceri etc. Iar pentru tine, ca mamica, micutul tau este special, este unic si asa trebuie sa fie si tinutele sale. La Kiabi, ai de unde alege si poti combina pana vei fi multumita. Vei gasi inclusiv accesorii, de exemplu caciulite, fulare, sepci pentru baietei si fetite.

Mai mult, in perioada 6-20 noiembrie 2007, la colectia de haine copii vom avea o reducere de 30%.
Ura!

La fel de noua este si colectia de incaltaminte, unde sigur vei gasi perechea de cizme potrivita. Nici cei micuti nu au fost uitati si am pregatit si pentru ei o colectie de incaltaminte. In plus, poti asorta pantofiorii alesi cu o geanta sau un rucsac din colectia noastra.

Tot ce ai de facut este sa te asezi confortabil in fata calculatorului, sa navighezi pe paginile cu produse, sa alegi ceea ce iti place sau ai nevoie si sa comanzi. In plus, magazinul este deschis non-stop, 365 de zile pe an.

Procedura de comanda este simpla, iar toate alegerile sunt la indemana ta. Doresti sa optezi pentru plata cu cardul sau pentru plata ramburs? Doresti sa primesti coletul in regim de transport rapid sau posta normala? Tot ce trebuie sa faci este sa bifezi optiunea care te avantajeaza.
In maximum 5 zile (in functie de modalitatea de transport aleasa), un curier va aduce pachetul care va contine comanda ta.

Ce spui? Te-am convins?
Te asteptam cu drag.
Pregatiti-va sa fiti surprinse, doamnelor!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana pe 8 Apr 2009, 20:48
    casas

    dar tre sa coaste foarte mult nu_?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod