Nu știi cu ce să te mai îmbraci? 7 ținute stilate de toamnă de pe Instagram, pe care să le recreezi chiar acum

Atunci când nu te simți deloc inspirată, mai ales dacă trecem brusc la un nou sezon, te poți baza pe Instagram ca să creezi ținute stilate și în trend.
Cred ca e prima data cand sunt entuziasmata de venirea toamnei. Mi se pare un sezon mult mai ofertant in ceea ce priveste stilul, pentru ca acum poti face layering si combinatii interesante de texturi si materiale, iar magazinele sunt pline de optiuni care imi fac cu ochiul la fiecare pas. Pantaloni superbi cu pense, jeansi drepti sau evazati, topuri cu decupaje, pulovere din texturi irezistibile, hanorace pufoase… ce sa nu adori la acest sezon?

Cu toate astea, se poate intampla sa nu ai inspiratie cand vine vorba de combinarea pieselor.
Eu sunt indragostita de anumite modele de topuri si pantaloni, insa uneori nu stiu cum sa le port. Din fericire, accesul la Instagram a simplificat considerabil moda – aici gasesti mii de tinute stilate din care sa te inspiri in fiecare zi.

Iata ce selectie am facut eu pentru toamna aceasta:


1. Hailey Bieber – Stilul supermodelului din anii ’90


Ador cum se imbraca Hailey, va fi mereu o inspiratie pentru mine. Stilul ei de toamna-iarna in special este impecabil, pentru ca layering ei ramane stilat si minimalist.
Aici a recreat un look care nu se va demoda niciodata: supermodelul anilor ’90. Ai nevoie de un trenci lung din imitatie de piele, pe care sa-l pui peste orice top in nuante neutre si jeansi drepti. Nu uita sa incluzi o curea neagra, clasica. Citește continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod