Modă: Gulerele detaşabile, cum să le porţi şi cum să le asortezi

Pentru acele persoane care se plictisesc foarte repede de hainele pe care le au şi ar vrea să aducă mereu ceva nou garderobei lor, s-au inventat gulere detaşabile. Sunt uşor de purtat şi se asortează la foarte multe ţinute.

De exemplu, dacă ai o rochie neagră, simplă, şi te-ai plictisit de ea, nimic mai simplu: îţi poţi cumpăra un guler detaşabil din perle. Astfel, rochia ta va căpăta un plus de eleganţă. Acelaşi exemplu este valabil şi pentru o cămaşă albă: un guler detaşabil, colorat, o va transforma într-o secundă.

Asemenea gulerelor de la cămaşă, dar cu un plus de strălucire, aceste accesorii au puterea de a transforma o ţinută banală într-una foarte şic. Sunt foarte uşor de purtat şi de asortat. La rochii simple, tricouri sau chiar la cămăşi, gulerele detaşabile dau "viaţă" unei garderobe anoste.

Modelele sunt multe. De la cele simple, croşetate, din dantelă sau din piele până la cele ornamentate cu diverse paiete, ținte, mărgele sau cristale. Pot fi purtate atât la ţinute elegante, de seară (cele cu perle sau diverse pietre) cât şi la hainele pentru club (un guler din piele cu ţinte la o bluză din dantelă).

Totul ţine de imaginaţie.

Iar dacă te simţi capabilă, poţi încerca să-ţi faci singură propriile gulere detașabile. Materiale găseşti în magazinele cu materiale pentru handmade. Ai nevoie de panglici, mărgele, paiete și ţinte pentru a-ţi face un accesoriu atât de şic. De asemenea, poţi găsi pe Youtube filmuleţe care te învaţă să-ţi faci aşa ceva. Vouă vă plac aceste gulere?

1 din 15

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod