Modă: Ce rochie să-ți alegi pentru Valentine's Day. Cum să-l impresionezi!

Valentine's Day nu este departe, iar dacă iubitul tău a pregătit ceva special pentru această zi, este cazul să îți alegi o rochie cu care să-l impresionezi.

Pentru o seară romantică, la un restaurant, poți alege o rochie elegantă, lungă, din mătase. Și dacă tot sărbătorim dragostea, putem opta pentru o rochie roșie. O putem accesoriza cu bijuterii aurii, pentru un look cu care, cu siguranță, îl vei impresiona. Dacă roșu nu este culoarea ta, încearcă o rochie într-o culoare mai "calmă" (galben pastel sau lila).

Iar pentru acelea dintre voi care nu vreți să purtați o rochie prea elegantă, puteți încerca o rochie scurtă. O astfel de rochie (sau fustă) purtată cu dresuri mate și pantofi cu tocuri înalță și subțiază. 

Însă, indiferent de ținuta pe care o alegeți, încearcați să fiți cât mai feminine. Renunțați măcar pentru o seară la jeanși și bocanci dacă vreți să-i reamintiți iubitului cât sunteți de frumoase.

Am ales pentru voi câteva modele, pentru toate gusturile și buzunarele, pe care le-ați putea purta de Ziua Îndrăgostiților.

1 din 13

Bien Savvy

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod