Modă: 5 combinații de culori perfecte pentru primăvară

Modă: 5 combinații de culori perfecte pentru primăvară

Asocierile inedite de culori sunt cele care pot oferi prospețime și personalitate ținutelor tale. Descoperă cinci combinații deosebite care se potrivesc de minune cu acest sezon
De-a lungul timpului ne obișnuim să facem aceleași asocieri de culori, chiar dacă nu sunt întotdeauna originale sau interesante. Negrul domină cele mai multe ținute, inclusiv în sezonul de primăvară, pentru că investim de obicei în piese vestimentare care sunt ușor de asortat. Și ce poate fi mai ușor de asortat decât o piesă vestimentară de culoare neagră?

Însă ar trebui să ieșim din acest tipar dacă ne dorim ținute fermecătoare pentru primăvară și nu numai. Descoperă câteva asocieri interesante de nuanțe care îi vor oferi și mai multă prospețime stilului tău vestimentar:

Roz și bej



Tonurile de camel sau bej te ajută să neutralizezi nuanțele intense de roz.
Asocierea de bej și roz este una potrivită pentru zilele de primăvară și arată excelent. Ambele culori sunt deschise și au un aspect feminin, oferind ținutelor tale acel aer primăvaratic pe care ți-l dorești în acest sezon.

Ciocolatiu și crem



Nuanțele bogate de ciocolatiu se potrivesc de minune cu tonurile delicate de crem. Sunt două culori contrastante care amintesc de varianta clasică de alb și negru, însă are acel ceva în plus care inspiră stil și originalitate. De exemplu, poți asorta un costum într-o nuanță plăcută de ciocolatiu cu sandale și poșetă de culoare crem, precum fashionista britanică Melissa.

Verde pastelat și galben deschis



Tonurile pastelate sunt întotdeauna o opțiune excelentă pentru primăvară.
O combinație de culori care arată fermecător este formată din verde salvie, o nuanță deschisă și plăcută de verde, în asociere cu un ton deschis de galben. Nuanța de galben deschis cunoscută drept galben iris sau galben unt este una dintre culorile în trend pentru 2020.

Bleu deschis și lavandă



Violet lavandă este o culoare în trendințe pentru acest sezon. O poți purta în cadrul ținutelor monocromatice, așa cum se întâmplă atunci când porți un costum format din pantaloni și sacou în această culoare, sau o poți include în moduri interesante, în asocieri mai puțin previzibile.
De exemplu, lavanda arată excelent atunci când este purtată cu albastru deschis.

Oranj ars și turcoaz închis



Dacă vrei un look care să iasă din tipare și în același timp să pară sofisticat și original, atunci încearcă această combinație neașteptată de culori. Oranjul ars este una dintre nuanțele aflate în topul tendințelor pentru acest an. În teorie o astfel de combinație de culori ar putea părea bizară, dar fashionista Hanna Stefansson ne demonstrează că este o alegere uimitoare.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod