Modă: 10 greșeli de stil care îți strică imaginea

Modă: 10 greșeli de stil care îți strică imaginea

Unele detalii pe care le consideri lipsite de importanță au capacitatea de a-ți ruina aspectul și de a-ți afecta grav imaginea. Află ce ar trebui să eviți ca să arăți întotdeauna impecabil.

Hainele învechite


Poate că îți iubești puloverul preferat, pe care îl ai de mulți ani, dar este cazul să renunți la atașamentul față de el dacă nu arată prea bine. Hainele decolorate, deteriorate sau scămoșate pot distruge orice ținută, oricât de atent construită ar fi în rest. Scoate toate hainele din dulap și sortează-le, renunțând la cele care nu mai arată așa cum ar trebui. Este valabil și în cazul celor care au nasturi căzuți, zone descusute sau alt defect.

O geantă prea mare sau mai multe bagaje purtate frecvent


Poți purta din când în când o geantă supradimensionată, mai ales atunci când este absolut necesar. Dar nu este recomandat să porți tot timpul genți mari sau mai multe bagaje, precum poșeta și geanta de laptop. Vei avea un aspect încărcat, dezordonat. De asemenea, o geantă supradimensionată te face să pari mai mică, fiind o alegere greșită în special pentru mignone.

Lenjeria intimă la vedere


Unele topuri pot fi purtate astfel încât să se vadă bretelele sutienului, precum maiourile asociate cu sutiene colorate. De asemenea, topurile transparente pot fi purtate în asociere cu un sutien elegant, din dantelă, care va fi vizibil sub bluză.
Dar de obicei, nu este în regulă ca lenjeria intimă să fie vizibilă în cadrul ținutelor tale. Este o greșeală majoră de stil, care lasă impresia unei ținute neglijente.

Părul neîngrijit


Chiar dacă te străduiești să ai o ținută impecabilă, sunt unele detalii ale aspectului tău fizic care pot să-ți distrugă imaginea. Unul dintre ele este părul degradat. Vârfurile despicate, părul decolorat sau rădăcinile crescute atrag imediat atenția, într-un mod nedorit. Te fac să pari îmbătrânită și lasă impresia că ești neîngrijită. Tunde cu regularitate vârfurile, vopsește-te într-o nuanță ușor de întreținut și folosește balsam și măști pentru hidratarea părului.

Obiceiul de a-ți aranja tot timpul hainele


Îți ridici des pantalonii, tragi de bluză pentru că se ridică sau îți așezi constant fusta? Astfel de gesturi îți afectează imaginea pentru că lasă senzația că nu porți hainele potrivite pentru tine. Alege haine de mărimi potrivite, care îți vin perfect, astfel încât să nu fii nevoită să le aranjezi mereu.
Nu cumpăra piese vestimentare care nu te reprezintă. De exemplu, dacă nu ești obișnuită să porți un decolteu adânc, atunci evită astfel de topuri sau rochii.

Pantofi murdari sau deteriorați


Oamenii își fac o părere despre tine încă din primele clipe, iar hainele, pantofii și accesoriile într-o stare proastă afectează negativ această primă impresie. Ai grijă de pantofii tăi, curăță-i cu regularitate și înlocuiește-i atunci când apar primele semne că sunt deteriorați. Nimic nu îți strică imaginea mai mult ca o pereche de pantofi cu aspect învechit.


Haine neretușate


Nu-i așa că oamenii din trecut păreau să se îmbrace mai bine? Bărbații purtau costume care le veneau perfect, iar femeile aveau rochii elaborate, cu un aspect impecabil. Motivul este acela că pe vremuri toate hainele erau făcute la croitorie, exact după măsurile celui care le comanda. În prezent, însă, cumpărăm haine gata făcute, create să se potrivească cât mai multor oameni.
Dar este dificil să găsești o piesă vestimentară care să-ți vină perfect. De aceea, ca să ai un look impecabil trebuie să găsești un croitor bun, care să-ți retușeze hainele atunci când este necesar. Scurtează pantalonii, ajustează tivul fustelor și rochiilor care nu îți vin perfect și strimtează bluzele prea largi. În acest fel vei avea piese vestimentare care arată ca și cum ar fi fost create special pentru tine.


Încălțăminte incomodă


Să pui moda înaintea confortului este o greșeală care se observă din primele clipe. De exemplu, degeaba ai pantofi superbi, cu toc foarte înalt, dacă abia îți poți ține echilibrul când mergi cu ei. Vei merge cu dificultate, iar toată lumea va observa acest lucru înainte de a lua în seamă frumusețea pantofilor. Optează pentru haine și accesorii în care te simți confortabil.

Lipsa accesoriilor


Accesoriile au capacitatea de a completa un look și de a-i oferi un plus de originalitate și stil. Dacă nu incluzi deloc accesoriile în outfit-urile tale, vei avea ținute care par șterse, banale.
O pereche de cercei, o brățară, un colier sau o curea interesantă reușesc să-ți transforme complet ținuta.

Haine prea largi


Femeile care se consideră plinuțe și vor să ascundă kilogramele în plus fac de obicei aceeași greșeală: poartă haine prea largi. Acest lucru amplifică vizual volumul, ceea ce te face să pari masivă. Alege, în schimb, piese vestimentare care îți pun talia în evidență, precum topurile sau rochiile petrecute. Include curelele în ținutele tale și evită paltoanele sau topurile prea largi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod