Meghan Markle, strălucitoare într-o ţinută complet albă la un eveniment alături de Prinţul Harry

De curând, Kate Middleton a purtat o ţinută complet albă la Gala Premiilor BAFTA, iar la scurt timp Meghan, Ducesa de Sussex, i-a urmat exemplul.

Fosta actriţă a ales o ţinută all-white formată dintr-o rochie cu guler înalt semnată Calvin Klein, asortată cu un palton de un alb imaculat al designerului Amanda Wakeley. Meghan a optat pentru o coafură clasică sub forma unui coc cu aspect retro.

Cuplul regal a participat la un spectacol special numit "The Wider Earth", care a avut loc la Natural History Museum din Londra. Gala şi spectacolul au avut ca scop susţinerea a două fonduri patronate de Regina Elisabeta a II-a, The Queen's Commonwealth Trust şi The Queen's Commonwealth Canopy, fonduri care axează asupra conservării pădurilor.

Nu este prima dată când Meghan a purtat acest palton alb.

În martie 2018, Ducesa a participat pentru prima dată alături de familia regală la o slujbă oficiată la catedrala Westminster Abbey şi a purtat atunci paltonul alb Amanda Wakeley în asociere cu o rochie neagră, accesorizate cu o geantă neagră simplă şi o beretă albă.



De fapt, se pare că Meghan are o pasiune pentru paltoanele albe. Cine ar putea să uite superbul palton alb de tip halat al brandului canadian Line the Label pe care Meghan l-a purtat după anunţarea logodnei cu Prinţul Harry, la palatul Kensington.
Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au anunţat logodna pe 27 noiembrie 2017.



Paltonul alb a fost purtat în acea zi importantă din viaţa lui Meghan peste o rochie verde închis, în asociere cu o pereche de pantofi cu toc Aquazzura, brandul favorit al Ducesei de Sussex. Ţinuta a fost accesorizată cu o preche de cercei din aur galben şi opal, care s-a asortat cu inelul de logodnă oferit de Harry, realizat folosind diamante din colecţia regretatei Prinţese Diana.

Fie că se pregăteşte pentru o gală elegantă, fie că petrece timp alături de restul familiei regale, Meghan  alege de obicei ţinute monocromatice.


Rochia albă cu guler înalt purtată de această dată de Meghan este o creaţie custom bazată pe o piesă prezentată de curând de Calvin Klein.

 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod