Mamă și fiică sau surori gemene? Cindy Crawford și Kaia Gerber au strălucit împreună la Premiile InStyle

Cindy Crawford și fiica sa, Kaia Gerber, au strălucit la propriu la Gala Premiilor InStyle 2021, desfășurată luni noapte în Los Angeles. Cele două supermodele au ales rochii cu paiete și aplicații în nuanțe metalice.
Cindy și fiica sa au pozat împreună pentru fotografii perezenți la eveniment și s-au îmbrățișat pe covorul roșu, la Centrul Getty din Los Angeles.

Citește și:
 Kylie Minogue, vedeta care nu îmbătrânește. Cântăreața în vârstă de 53 de ani pare să fi oprit timpul în loc


Pentru evenimentul la care au participat numeroase staruri, Cindy a purtat o rochie colorată cu guler la baza gâtului, decorată cu numeroase detalii strălucitoare. Rochia strânsă pe corp, care a pus în valoare formele perfecte ale fostului model în vârstă de 55 de ani, este o creație Missoni din colecția pentru primăvară/vară 2022.
Ea a asortat rochia lungă cu sandale nude, un ceas și a purtat părul liber pe spate. 


Supermodelul anilor '80 și '90 este în continuare una dintre cele mai frumoase femei din lume. Ea a dezvăluit că urmează reguli stricte de îngrijire a pielii, pe care i le-a transmis și fiicei sale.

„Am învățat că îngrijirea pielii este precum antrenamentul fizic. Dacă te antrenezi o dată, nu vezi prea multe efecte. Dar dacă te antrenezi cu regularitate ani la rând, vei vedea diferența. Îngrijirea pielii este la fel. De aceea am făcut din îngrijirea pielii o rutină”, a declarat modelul într-un interviu din 2020 pentru Byrdie.
„Nu este niciodată prea devreme și niciodată prea târziu să începi să ai grijă de pielea ta. Eu nu păstrez niciodată un secret bun de frumusețe pentru mine - îmi place să împărtășesc cu alte femei ceea ce funcționează pentru mine”, a mai spus vedeta.


Fiica sa, Kaia, a ales o rochie Alexander McQueen de inspirație retro, în stilul modei flapper din anii '20, acoperită cu paiete și franjuri strălucitoare.

Vedeta din „American Horror Story”, în vârstă de 20 de ani, a completat ținuta cu sandale transparente cu toc înalt.

Fanii au putut observa două dintre noile tatuaje ale modelului și actriței americane - un înger tatuat pe partea dreaptă a toracelui și cuvântul „prez” scris pe umăr.

Crawford și Gerber par să se fi distrat de minune la evenimentul la care au participat o mulțime de vedete.
Cele două au filmat un video de promovare în care ies împreună dintr-un lift.


 Ambele poartă halate albe peste ținutele elegante, pe care apoi le aruncă pe podea imediat ce ies din lift.

„Mama știe mai bine. #InStyleAwards #InstyleElevator”, au scris cei de la InStyle în postarea de pe Instagram în care apare cuplul mamă-fiică.

Fanii celor două au fost încântați și mulți le-au descris ca fiind „gemene”. Unii au spus că au avut senzația că au văzut dublu când au urmărit filmarea în care mama și fiica ies împreună din lift.

La eveniment au mai fost prezente staruri precum Elle Fanning, Kate Hudson, Nicole Kidman, Zoe Kravitz, Christian Louboutin sau Reese Witherspoon.

Foto: Hepta; Instagram/dimitrishair; Instagram/alexandermcqueen

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod