La moda pe covorul rosu de la Premiile Grammy

Cele mai talentate si mai frumoase vedete de la Hollywood s-au intalnit pe 31 ianuarie in Staples Center, la decernarea premiilor Grammy 2010.
Cele mai talentate si mai frumoase vedete de la Hollywood s-au intalnit pe 31 ianuarie in Staples Center, la decernarea premiilor Grammy 2010. Asa cum era de asteptat, eleganta a fost la ea acasa, insa au fost si cateva vedete care au ratat startul si s-au prezentat mai putin inspirat din punct de vedere vestimentar. In cele ce urmeaza o sa-ti prezint o parte dintre tinute, te invit sa-ti dai cu parerea si, de ce nu, sa te inspiri pentru viitoarele evenimente la care vei lua parte.

Beyonce, cea mai nominalizata, dar si premiata artista a editiei de anul acesta, nu a fost tocmai inspirata la capitolul vestimentar. Ea a ales sa poarte o rochie crem cu aplicatii, creata de Stephane Rolland, o rochie care a incomodat-o vizibil din cauza faptului ca a fost extrem de stramta. Din punctul de vedere al accesoriilor, artista a ales o pereche de incaltari realizate de Casadei si bijuterii marca Ofira si Lorraine Schwartz.

Taylor Swift, nominalizata la 8 categorii, a stralucit intr-o rochie plina de farmec, cu umerii goi, creata special pentru ea de KaufmanFranco. Tinuta a fost accesorizata de bijuterii din platina si diamante realizate de Ofira si Lorraine Schwartz.

Nonconformista Lady Gaga, care a obisnuit publicul cu tinute iesite din comun, si-a "confirmat" stilul si de data aceasta. Colaborarea pe care o are artista cu Giorgio Armani s-a concretizat intr-o prima tinuta pe care a purtat-o in seara zilei de sambata. Rochia, creata parca dupa un model celest, a fost completata de o pereche de botine platforma, foarte inalte, pline de cristale.

Inspirata pe toate planurile a fost Rihanna. Artista a purtat o rochie cu gatul lung si cu spatele gol, creata de Elie Saab Haute Couture, o rochie alba, din sifon, cu aplicatii din pene, care a contrastat perfect cu tenul ei masliniu. Tinuta a fost completata de accesoriile create de Jimmy Choo - sandale, cerceii cu diamant marca Neil Lane. In plus, Rihanna a mai purtat un inel si o bratara cu 2 diamante si un alt inel cu perle, stilul baroque.

Carrie Underwood nu a excelat la capitolul vestimentatie. Ea a purtat o rochie creata de Georges Chakra, o rochie alba care face parte din colectia Edition by Georges Chakra. La prima vedere, ai impresia ca artista face o repetiei inainte de nunta. Tinuta a fost completata de bjuterii din argint realizate de Ippolita si de cristale Swarovski.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana pe 5 Feb 2010, 20:49
    Super idee

    Intra aici vei gasi super inspiratie pentru casa ta: http://jurnaldedesigninterior.blogspot.com

    0
    0

  • anca pe 4 Feb 2010, 23:31
    rochiile

    sant superbe mi imi place cea a lui jennifer lopez (este si idolul meu :D)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod