La moda pe covorul rosu de la Premiile Grammy

Cea care a dezamagit profund din punct de vedere vestimentar a fost nimeni alta decat Britney Spears. Inca nu a inteles ca nu mai are 18 ani si ca varsta a inceput sa-si spuna cuvantul. Artista a ales sa poarte o tinuta Dolce&Gabbana, o rochie - plasa "trantita" efectiv peste un body de culoare neagra. Dezastru total.

Katy Perry, la fel ca si Beyonce, a mers pe o vestimentatie de culoare crem, o rochie cu aplicatii aurii, creata de Zac Posen. Accesoriile alese au fost realizate de Judith Leiber.

Despre Fergie se poate spune ca a fost nici prea-prea, nici foarte-foarte in rochia scurta, bleu, creata de Emilio Pucci. In plus, tinuta ei a fost completata de un inel de cercei de la Jessica Robinson si sandale marca Le Silla.

Miley Cyrus la cei 17 ani pe care ii are nu putea sa aiba decat un look adolescentin. Stilul rock ales de tanara artista a fost evidentiat perfect de rochia scurta marca Max Azria, sandalele tip gladiator si bijuteriile tip "declaratie", realizate de Ofira.

Heidi Klum este Heidi Klum, indiferent de situatie. Probabil ca toata lumea s-a asteptat ca super modelul sa arate bine, dar nimeni nu s-a asteptat ca ea sa arate fabulos. Outfit simplu. O rochie scurta, crem, realizata de Emilio Pucci, bijuterii de la Lorraine Schwartz si sandale marca Jimmy Choo.

Jennifer Lopez, eleganta si rafinata. Artista a ales o rochie asimetrica de la Versace, bijuterii de platina si platforme de la Lorraine Schwartz.

Proaspata mamica Jennifer Hudson mai are de lucrat ca sa dea jos kilogramele in plus, dar trebuie sa recunoastem ca nu este dizgratioasa. Pentru seara premiilor Grammy ea a ales o rochie Victoria Beckham, neagra, un model care i-a ascuns destul de bine imperfectiunile de la nivelul taliei, dar care a dat gres in partea de jos, la picioare.

Un alt model de urmat este cel al actritei Nicole Kidman. Simplu si la obiect. O rochie neagra, Prada, si un colier Fred Leighton.

Mary J. Blige a facut senzatie pe covorul rosu si asta gratie culorilor pe care le-a ales. O rochie fuxia de la Gucci "s-a asezat" perfect pe pielea ei inchisa la culoare. Bijuteriile Lorraine Schwartz au completat outfit-ul.

Pink a lasat pe toata lumea cu gura cascata. Artista a lasat in urma stilul nonconformist pe care-l adopta si a stralucit pe covorul rosu intr-o tinuta haut-couture semnata de Tony Ward si cu bijuteriile de la Neil Lane estimate la 2.5 milioane de dolari.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana pe 5 Feb 2010, 20:49
    Super idee

    Intra aici vei gasi super inspiratie pentru casa ta: http://jurnaldedesigninterior.blogspot.com

    0
    0

  • anca pe 4 Feb 2010, 23:31
    rochiile

    sant superbe mi imi place cea a lui jennifer lopez (este si idolul meu :D)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod