Incaltaminte in tendinte. Primavara-vara 2010

De cele mai multe ori femeile sunt rasfatatele creatorilor de moda sau a designerilor atunci cand vine vorba despre incaltaminte.
De cele mai multe ori femeile sunt rasfatatele creatorilor de moda sau a designerilor atunci cand vine vorba despre incaltaminte. In cele ce urmeaza voi prezenta o serie de piese destinate atat femeilor, cat si barbatilor. Modele fac parte din colectia de primavara-vara 2010 a casei ECCO. Brandul a deschis saptamana modei de la Copenhaga, la inceputul lunii februarie, cu linia de toamna - iarna. Sa vedem insa care sunt propunerile lor pentru sezonul cald.

Impartite in patru categorii, piesele din colectia de primavara-vara 2010 sunt inspirate din culturi cu totul si cu totul diferite, fiecare dintre ele incadrandu-se in: A Kingdom of Magic, Wide-Open-Space Mood, A "Farmer" Attitude si Imagineer. Indiferent de stilul pe care il adopti, sofisticat, urban chic, relaxat, romantic sau feminin, fiecare piesa in parte iti ofera trairi si emotii, forme si palete de culori intense, pentru primavara aceasta.

A Kingdom of Magic


Trendul A Kingdom of Magic reda o aura remarcabila de mister si decadenta. Elementele ce amintesc de spiritualitatea si influentele orientale se intrepatrund pentru a crea un look sofisticat, luxos dar, in acelasi timp, misterios.

Pielea, imprimata si cu accente metalice, este alaturata materialelor bogate in satin, care desfata simtul tactil. Plexiglas-ul fumuriu si auriul stralucitor ies in evidenta asemenea unor comori. Panglicile si dantela cu un aspect unduitor intregesc designul Kingdom of Magic. Accesoriile vintage supradimensionate sunt esentiale pentru stilul senzual de budoar.

Wide-Open-Space Mood


Libertatea si romantismul stau la baza trendului Wide-Open-Space Mood. Persoanele care aleg acest tip de incaltaminte ies din zona conventiilor si opteaza pentru un stil urban chic si relaxat, inspirat din nonsalanta si fluiditatea nomada. Detaliile realizate manual, pielea cutata intr-un stil familiar, impletiturile si fundele stilizate par a fi rupte dintr-un spatiu in care stilul urmeaza liniile naturale.

Predomina culorile de pamant si tonurile deschise inspirate din nuantele autentice ale lemnului. Trendul Wide-Open-Space Mood pledeaza pentru alegerea unui stil practic si al unei atitudini mature.

A "Farmer" Attitude


Plecand de la versiunea boema a existentei unui fermier, colectia "Farmer" Attitude este inspirata din stilurile western si ale vietii de preerie. Detaliile romantice folosite stilizeaza si, totodata, imblanzesc realismul dur al vietii de fermier.

Trendul este caracterizat de naturaletea unei noi perioade si adera la un stil de viata rustic si relaxat.

Predomina talpile cusute si formele rotunjite, pielea maronie si lucioasa, iar accentele de lemn sunt combinate cu materiale din denim, bumbac si petice, caracterizand cea mai naturala viziune a Vestului Salbatic.

Imagineer


Trendul ultra-creativ al acestui sezon, Imagineer, abordeaza o atitudine jucausa, care impune o indrazneala fara limite. Inspirat din fuziunea glamour-ului anilor '50 si nostalgia anilor '80, Imagineer aminteste de feminitatea lui Marilyn Monroe, dar si de curajul celebrei Material Girl (structuri geometrice, umeri accentuati).

Culorile vii, formele fluide si detaliile impun colectiei Imagineer un look atractiv si irezistibil. Pielea lucioasa, influentele sport, tocurile grafice si impozante, sireturile incrucisate – toate acestea creeaza o linie proaspata si performanta.
  
 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • faranume pe 26 Mar 2011, 14:09
    beak

    va bateti jok de mine !Mai bine aruncatile si nu faceti panika pe net!:(

    2
    0

  • Misha pe 6 Apr 2010, 12:47
    ...

    Stiti si voi sa vorbeste corect??? Un site de analfabeti !!!

    0
    0

  • cristea adrian pe 22 Mar 2010, 12:45
    imi plac toti sa vad o fata incaltat cu ei

    sunt draguti ...dar frumusetea e relativa

    0
    0

  • mariaa pe 21 Mar 2010, 16:09
    nu imi plac

    caut si eu sandale frumoase, si joase si cu toc/talpa, dar frumoase..colorate..feminine. sa le poti purta cu rochite vaporoase, cu pantaloni scurti, sau cu blugi. in fine..ceva frumos si casual. daca ar fii si preturi accesibile, ar fi mai ok. dar nu gasesc. :(

    0
    0

  • Amy pe 18 Mar 2010, 19:26
    Incaltaminte

    intr-adevar, urate:(... vreau si eu ceva incaltaminte frumoasa de primavara (botine sa zicem..) sa mearga cu fuste... dar nu prea gasesc niciunde..nici in magazine macar:(... a, fara toc sa fie..eventual putina talpa mai inalta :p... ma ajuta cineva?:)

    0
    0

  • lorena pe 4 Mar 2010, 20:35
    incaltaminte

    ha ha ,asa ceva poarta bunica....

    0
    0

  • Leny pe 2 Mar 2010, 17:43
    fuuuuu

    mamamia ce uritenii, dar ce sa faci fiekare ku gustul sau :(

    0
    0

  • elena pe 28 Feb 2010, 12:41
    incaltamite

    sunt sooper nashpa eu una nu as purta asa cv

    0
    0

  • Inna pe 21 Feb 2010, 17:28
    ecco

    urata incaltaminte eu una nu as purta asa ceva ;)

    0
    0

  • ella pe 20 Feb 2010, 23:32
    ECCO

    Pantofii albi chiar imi plac, restul nu. Totusi vreau sa va spun ca eu port o pereche de adidasi firma ECCO si sunt extrem de comozi. Din 7 perechi de adidasi pe care ii am la ora actuala, ECCO sunt cei mai buni. Este adevarat ca au fost si cam scumpi, insa fac toti banii. Practic i-am probat intr-o doara, iar cand am vazut cat de bine ma simt in ei, i-am cumparat. Eu garantez pentru aceasta incaltaminte ca fiind cea mai comoda, rezistenta si lucrata foarta bine. Pe de alta parte, este foarte adevarat si faptul ca nu au un design prea minunat, chiar si adidasii mei sunt destul de clasici, insa compenseaza foarte mult prin calitate.

    0
    0

  • BRANISTARI pe 19 Feb 2010, 21:24
    RrEFERITOR MODA 2010 INCALTAMINTE CASA ECCO

    O fi modern nu contest dar sunt urite -nu cred ca s ieftine chiar urite cum sint.

    1
    0

  • Florentina pe 18 Feb 2010, 09:28
    bleah!

    incaltaminte mai urata nu gaseati? ooops, nu cred ca aveati unde, caci sunt cele mai urate sandale pe care le-am vazut vreodata!

    1
    0

  • tzetze pe 17 Feb 2010, 22:10
    ......

    chiar urati,nu as purta asa ceva,poate pt femeile de 40+.eu cred ca fiecare are un stil care il caracterizeza...de fapt"gusturile nu se discuta":)

    0
    0

  • Henrietta pe 17 Feb 2010, 13:44
    Incaltaminte

    Nu sunt rele...la cine au bani normal..

    0
    0

  • poterasu carmen pe 17 Feb 2010, 13:30
    Wide-Open-Space Mood

    Sunt super tare sandalele au un disain foarte placut tocul e potrivit pentru toate inaltimile sunt frumoase DAR banuiesc ca sunt si cam scumpe iar la bani mei [sunt in 75%] de la servici nu-mi pot permite dar cine poate e pacat sa nu le aiba in dulap.O zi buna tuturor.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod