Harry Styles a purtat o cămașă transparentă, pantofi cu toc și cercel cu perlă la Gala Met

În fiecare an, Muzeul Metropolitan de Artă din New York organizează celebra Gală Met, care are rolul de a strânge fonduri pentru Costume Institute din cadrul muzeului.
Nu este o petrecere la care starurile se constumează în adevăratul sens al cuvântului, dar invitații sunt încurajați să poarte ținute extravagante care să se înscrie în tema galei. Pentru gala din acest an, desfășurată luni la New York, tema a fost stilul camp, ce a fost definit de Susan Montag în anul 1964 drept "dragostea pentru nenatural, pentru artificiu și exagerare".

Petrecerea exclusivistă nu se adresează oricui. Biletele de intrare costă 35.000 de dolari, iar un loc la masă poate costa între 200.000 și 300.000 de dolari.
De asemenea, este un eveniment exclusiv pe bază de invitații, lista participanților ajungând la aproximativ 550 de persoane, potrivit New York Times. 

Participă de obicei cele mai în vogă staruri de la Hollywood, artiști, cântăreți și creatori de de modă.

Gazdele ediției de anul acesta au fost Anna Wintour, redactor șef al revistei Vogue, Alessandro Michelle, directorul de creație al casei de modă Gucci, tenismena Serena Williamns, cântărețul britanic Harry Styles și Lady Gaga.

Gaga și-a făcut intrarea în stil reprezentativ, purtând patru ținute la care a renunțat treptat, pornind de la o rochie cu trenă imensă și până la lenjerie neagră cu aplicații strălucitoare.

Și cântărețul Harry Styles a atras toate privirile pe covorul care de această dată a fost roz.
Fostul membru al trupei One Direction a sfidat limitele de gen și a purtat o cămașă transparentă din dantelă, cu model în stil pirat. Creația Gucci a fost asociată cu pantofi cu toc înalt gros și un cercel cu perlă. Pe rețelele de socializare fanii s-au arătat încântați de alegerea vestimentară îndrăzneață a lui Harry. 

"Cred că este multă masculinitate în capacitatea de a fi vulnerabil și de a-ți permite să fii feminin, iar eu mă simt confortabil în această ipostază", a declarat Styles.

Artistul a fost însoțit de Alessandro Michele, directorul de creație Gucci, care a purtat un costum roșu metalizat, pantofi cu toc înalt și o meșă.
 
Fanii au creat deja desene inspirate de ținuta inedită purtată de cântărețul britanic.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod