Haine care nu se demodează niciodată! Cumperi acum, le porți toată viața

Haine care nu se demodează niciodată! Cumperi acum, le porți toată viața

Uneori chiar nu poți surclasa niciodată o piesă clasică, indiferent de tendințele actuale. Este mai important să îți construiești o garderobă de care să te bucuri ani de zile decât să îți dorești mereu să ții pasul cu trendurile sezonului în care te afli.
Gândește în perspectivă și alege să achiziționezi piese nemuritoare, pentru că este o abordare mult mai practică și, de ce nu, mai puțin costisitoare. Vrei să afli care sunt piesele care nu se demodează? 

Salopeta

Salopeta este una dintre acele piese care funcționează pentru fiecare sezon și sunt și foarte ușor de purtat. Pentru iarnă, adaugă un fular supradimensionat și cizme cu toc. Vara, poart-o cu sandale cu platformă și o pălărie chic.

Fustele midi

Articolele vestimentare lungi au proliferat în ultimii doi ani, fustele midi devenind unul dintre modelele pe care designerii le recomandă cu căldură și despre care consideră că sunt piese care nu se vor demoda prea curând.

Rochia tip cămașă

Spectaculoasă, atemporală și cochetă, cam asa poate fi descrisă rochia tip cămașă! Ar trebui să ocupe loc de cinste în garderoba ta pentru că poți fi convinsă că va mai fi purtată mult timp de acum încolo! În plus, se potrivește multor tipuri de siluetă.

Botinele fără toc

Acest model de botine sunt foarte ușor de purtat și asortat, însă nu în orice anotimp.
Le poți purta vara sau primăvara și accesoriza în funcție de locul în care ieși. Cel mai bine se asortează cu o pereche de jeanși o cămașă. Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod