Ghid pentru tipurile de pantofi damă pentru fiecare ocazie și stil

Ghid pentru tipurile de pantofi damă pentru fiecare ocazie și stil

Suntem femei și ne plac la nebunie pantofii. Tuturor ne place să combinăm aspectul și stilul nostru zilnic cu pantofii care ne reprezintă.
De aceea, vrem să împărtășim cu tine acest ghid cu diferitele tipuri de pantofi damă de care vei avea nevoie pentru diferitele ocazii care apar în 2021.

Fiecare tip de pantofi damă din acest ghid este menit de a te însoți însoți pe tine și pe fiecare femeie în diferite ocazii formale, informale, de petrecere sau relaxare. O pereche din fiecare tip ne-ar face bine tuturor, să arătăm și să ne simțim foarte bine la diferite evenimente și ocazii de zi cu zi și extraordinare. 

Petrecere


Petrecerile sunt evenimentele în care ne dorim cu toții să arătăm grozav fără a exagera. Așadar, în cadrul tipurilor de pantofi damă care ne salvează viețile și care se potrivesc perfect cu ținutele de petrecere, fie că este vorba de fustă scurtă, fustă lungă, pantaloni și chiar și pantaloni scurți sunt sandalele cu toc înalt.

Pentru pantaloni, merită să porți tocuri, sandale cu toc și platforme, într-un stil urban chic. De exemplu, dacă ai de gând să porți pantaloni complet largi, un acompaniament perfect ar fi o platformă care să se potrivească cu culoarea pantalonilor. În cazul pantalonilor jeans evazați, alegerea perfectă ar fi tocurile sau sandalele cu toc înalt.

Aceste două tipuri de pantofi damă de petrecere sunt clasice, nu dau greș niciodată și au evoluat și în 2021 cu texturi, culori și forme moderne.

De exemplu, sunt recomandate sandale cu tocuri mari și foarte drepte, finisate cu aplicații în pietre și mărgele, fire metalice și multă strălucire. În plus, în cazul sandalelor, tăieturile variază de la cele cu bretele pe gleznă, până la cele care expun doar degetele de la picioare, cunoscute sub numele de gură de pește.

Relaxare


Pentru ținutele cele mai relaxate, dar la fel de pline de farmec și elegante, adidașii se regăsesc printre selecțiile noastre. Acest tip de pantofi damă nu mai sunt exclusiv pentru sport sau pentru sală și au devenit de nelipsit din garderoba femeilor care doresc să arate proaspete, joviale și frumoase, fie cu o fustă, jeans sau o rochie.

Printre adidașii la modă în 2021 se regăsesc cei cu tălpi cu proeminențe și o combinație de texturi. Un alt tip de adidași care va continua să rămână în tendințe sunt cei cu platforme și cu prevalența tonurilor nud și metalic.

Casual



Moda casual pentru acest nou an poate fi cu pantofi damă care variază de la tocuri la espadrile. Știi că, de exemplu, un pantof cu toc ascuțit, cu știfturi sau nituri, poate arăta foarte șic și casual, cu un jeans tip boyfriend sau cu blugi tub cu talie înaltă? În același mod, botinele de tip texan sau cowboy sau cele cu bot în formă de gură de pește sunt binevenite în ținutele tale mai casual.

Al treilea tip de încălțăminte casual pe care îl poți include în dulapul tău sunt mocasinii în toate variantele lor de modă. 

Plajă și soare


Acum, doar pentru că ești în vacanță sau îți petreci ziua într-o atmosferă însorită, nu înseamnă că trebuie să arăți plictisitor sau prost îngrijit. Pentru acest an, varietățile de sandale se potrivesc atât pentru a merge pe cea mai exclusivă croazieră cu iahtul, cât și pentru a face o plimbare cu bicicleta pe plajă.

De exemplu, pentru cele mai ceremoniale și formale ocazii, poți purta sandale cu platformă, cu toc foarte gros, cu materiale metalice și piele lacată. Pentru ocazii mai puțin formale există sandale plate de tip roman, cele realizate cu iută și curele pentru gleznă, și cele realizate din materiale sintetice în culori la modă precum lemn de trandafir, metalic și întreaga gamă de nud.

Cu aceasta, ne îndeplinim misiunea de a te ține la curent cu ceea ce este în tendințe în diferitele tipuri de pantofi damă. În concluzie, îți reamintim că, indiferent de ocazie, poți oricând să arăți drăguț și să te simți foarte confortabil, purtând tipul potrivit de pantofi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod