Fusta plisată este din nou în tendințe. Cum s-o porți în 2019

În mod sigur ai observat că în fiecare sezon sunt zeci de trenduri. Îți este dificil să alegi care ți se potrivește mai bine și în ce haine merită să investești.
Dar sunt unele piese care vor fi întotdeauna la modă pentru că sunt feminine, sofisticate sau elegante. Printre ele se numără și fusta plisată, care a revenit în tendințe anul acesta. Iată cum să porți o fustă plisată în 2019:

Fustă plisată și pulover supradimensionat


O fustă plisată arată excelent în asociere cu un top tricotat supradimensionat, indiferent dacă este un cardigan sau un pulover. Motivul pentru care aceste două piese se potrivesc atât de bine este acela al contrastelor care se atrag. Textura lejeră și relaxată a puloverelor tricotate este perfect echilibrată de pliurile drepte și definite ale fustei. 

Și topurile tricotate cu mânecă scurtă arată excelent în asociere cu o fustă cu pliseuri foarte bine definite.
Asociază cu o pereche de pantofi cu toc și o geantă de umăr, pentru un look șic de zi.

Combinația de fustă plisată și pulover poate fi purtată atât cu pantofi eleganți cu toc, dar și cu pantofi sport sau botine. Depinde de efectul pe care dorești să-l obții și de momentul zilei în care porți fusta plisată.

De asemenea, poți purta puloverul deasupra fustei, îl poți băga complet în fustă sau numai în partea din față. Atunci când bagi puloverul în fustă, creezi efectul vizual de siluetă alungită. În cazul în care îl porți pe dinafară, vei obține un look modern și interesant, dar este de preferat să alegi o ținută monocromatică ce are același efect de alungire a siluetei.

Fuste plisate în culori puternice


Dacă fusta ta plisată are o culoare intensă, este de preferat să o asociezi cu tonuri neutre. Acest truc va face ca ținuta să pară echilibrată, iar fusta va rămâne elementul central al look-ului. 

Topurile cu dungi marinărești, în alb și negru, se potrivesc foarte bine cu fustele plisate în culori intense.
De asemenea, o bluză neagră strânsă pe corp, de tip body, va pune foarte bine în valoare fusta colorată și în același timp îți va accentua talia. Este valabil și pentru bluzele sau cămășile albe, care vor lăsa fusta colorată să atragă toate privirile.

Toate acestea sunt valabile și pentru fustele plisate în culori metalice. Sunt piese vestimentare statement care trebuie lasate să fie starurile ținutelor tale. Sunt perfecte pentru petreceri, evenimente speciale sau serile petrecute în oraș. 

Ținute elegante cu fustă plisată


Fusta plisată este în sine o piesă vestimentară foarte elegantă, fiind inspirată de moda anilor '50. Acesta este motivul pentru care are un aspect clasic și chiar vintage.
Iar pentru a crea o ținută elegantă cu fusta plisată, tot ce trebuie să faci este să o asociezi cu o cămașă sau o bluză delicată și feminină, dar și o pereche de pantofi cu toc. 

Bluzele cu volane subtile, care sunt la rândul lor în tendințe anul acesta, se potrivesc perfect cu o fustă plisată. De asemenea, și stilul monocromatic este o alegere excelentă pentru o ținută elegantă cu fustă plisată.

Fuste plisate scurte 


Fusta plisată arată excelent în variantele de lungime midi sau maxi, dar asta nu înseamnă că ar trebui să eviți fustele plisate scurte. Pot fi asortate cu cizme până la glezne și jachete din piele sau denim pentru un look fenomenal de zi. 

Fusta plisată mini este ideală pentru mignone.
Îți pune picioarele în valoare și creează iluzia unei siluete alungite. Iar pentru a accentua acest efect, poartă un top strâns pe corp, băgat în fustă și alege un model de fustă cu talie înaltă.
 
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod