Elizabeth Hurley, sexy ca la 20 de ani: A purtat o rochie transparentă la câteva zile după ce a împlinit 56 de ani

Actrița Elizabeth Hurley este „regina” selfie-urilor în costum de baie. Vedeta deține o linie de costume de baie, astfel că postează des pe rețelele de socializare fotografii în care poartă propriile creații.
După ce și-a sărbătorit ziua de naștere pe 10 iunie purtând un top scurt și jeanși, starul britanic a apelat la o rochie sexy Versace pentru a-și uimi fanii cu silueta sa perfectă. 

Elizabeth este adepta ținutelor îndrăznețe ale faimoasei case de modă. Ținuta Versace purtată în anul 1994, la premiera filmului „Patru nunți și o înmormântare”, la care a participat cu iubitul său de la acea vreme, actorul Hugh Grant, a făcut istorie.



Vedeta a ales atunci o rochie neagră prinsă pe laterale cu ace de siguranță.

Rochia care i-a adus lui Hurley celebritatea peste noapte era prinsă în locuri strategice cu ace de siguranță, lăsând la vedere abdomenul și coapsele.
După aproape 30 de ani, o ținută asemănătoare a fost purtată de actriță cu ocazia zilei sale de naștere.

Piesa Versace purtată de curând de Elizabeth Hurley este realizată din saten galben cu inserții de material transparent, prin care se putea observa silueta perfectă a actriței în vârstă de 56 de ani. 


Ținuta, completată cu un pandantiv cu diamant, a atras mii de reacții pe Instagram din partea fanilor, dar și a celebrităților, inclusiv Donatella Versace, care a preluat faimoasa casă de modă în anul 1997, după ce fratele său, Gianni, a fost ucis.

„Un superb Versace vintage. Ești foarte frumoasă”, i-a scris Donatella.

Alți creatori de modă și-au arătat aprecierea, printre care Christoper Kane și Giles Deacon.
Fanii au numit rochia „superbă” și i-au transmis lui Hurley că arată precum o zeiță.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod