De ce poartă Meghan Markle de fiecare dată pantofi cu un număr mai mare

Meghan Markle are un stil vestimentar impecabil. Fosta actriță a devenit un style icon înainte de a intra în familia regală, dar din momentul în care a fost anunțată logodna sa cu prințul Harry, aceasta și-a perfecționat și mai mult stilul, astfel încât să se potrivească noului statut.
Toate ținutele sale sunt ireproșabile și niciun detaliu nu este trecut cu vederea, tocmai de aceea unii dintre fanii săi au fost surprinși să descopere un lucru mai puțin obișnuit la ținutele sale: pantofii pe care îi poartă Meghan sunt aproape întotdeauna cu o măsură sau două mai mari.

Iar dacă privești de aproape pantofii noii Ducese de Sessex, descoperi că fanii săi nu s-au înșelat. Se observă de fiecare dată un spațiu între călcâi și pantof. Fanii proaspătului cuplu au observa acest detaliu în mod deosebit la apariția recentă a lui Meghan de la Royal Ascot, un eveniment oficial, la care Ducesa a purtat o rochie Givenchy asortată cu o pereche de pantofi negri vizibil mai mari.

Potrivit expertului în modă Harriet Davey, citată de Elle UK, există un motiv pentru care Meghan poartă pantofi largi.

"Vedetele aleg de obicei pantofi mai mari cu un număr sau chiar două atunci când sunt la un eveniment sau pe covorul roșu, iar motivul este unul singur: acela de a evita bătăturile.
Nimic nu poate fi mai rău decât pantofi incomozi, iar când vedetele, inclusiv Meghan, știu că purtarea tocurilor timp îndelungat provoacă umflarea picioarelor
", spune specialistul.

Este o soluție eficientă pentru o persoană care petrece atât de mult timp stând în picioare, în pantofi cu toc, așa cum este și cazul lui Meghan Markle.

"Umflarea picioarelor cauzează apariția bășicilor prin frecarea pielii de pantofi, iar pe termen lung purtarea îndelungată a tocurilor poate provoca monturi, problema despre care se spune că ar suferi și Victoria Beckham, un mare fan al pantofilor cu toc", mai spune specialistul.
 
Meghan folosește deja de ceva timp acest truc util, inclusiv pantofii purtați în noiembrie 2017, când a avut loc ședința foto pentru logodna cu Harry, păreau prea mari.

Dar cum reușește Meghan, dar și alte vedete, să meargă cu pantofi prea mari, fără ca aceștia să le cadă din picioare? 

"Un truc este umplerea vârfului cu vată sau material textil, care poate fi scos apoi pe măsură ce simți că picioarele s-au umflat și ai nevoie de mai mult loc în pantofi", explică Harriet Davey.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod