De ce Meghan Markle nu poartă culori deschise precum Kate Middleton

Meghan Markle a devenit o adevărat expertă în stilul vestimentar regal, optând la fiecare apariție publică pentru ținute impecabile, perfect adaptate situației.
Dar numeroși fani ai săi și critici de modă au observat că Meghan a adoptat o anumită paletă de culori.

Ducesa de Sussex a purtat peste 30 de ținute în timpul celor 16 zile ale turului regal în Australia, Noua Zeelandă, Tonga și Fiji, care s-a încheiat pe 31 octombrie. Soția Prințului Harry a ales în mare parte nuanțe neutre precum verde închis, bleumarin, camel, negru, alb sau crem.

Alegerile lui Meghan în materie de culori diferă foarte mult de cele ale cumnatei sale, Ducesa de Cambridge, care a putut fi observată purtând aproape orice culoare în timpul aparițiilor sale publice. Cea mai recentă ținută colorată a sa a fost rochia de un roz intens purtată la nunta prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank.

Mai mult decât atât, culorile purtate de Meghan de când a devenit Ducesă diferă foarte mult de cele pe care le purta când era în lumina reflectoarelor de la Hollywood.
Printre nuanțele în care s-a făcut remarcată atunci se numără cele de roz magenta, oranj sau violet.

Dar de ce alege Meghan culori predominant închise sau neutre? 


În priumul rând, este posibil ca Ducesa să fi făcut în ultimul an o pasiune pentru această gamă de culori. Dar având în vedere faptul că membrii familiei regale sunt permanent sub privirile critice ale publicului, cel mai probabil există un alt motiv. Sunt șanse mari ca noile alegeri în materie de culori ale lui Meghan să fie unele strategice.

Este cunoscut conceptul de a te "îmbrăca pentru rol", dar de ce ar ajuta-o nuanțele de verde kaki, bleumarin sau negru pe Meghan, care se află în primul său an de viață în sânul familiei regale?

Potrivit stilistului personal Keren Beaumont, purtarea anumitor culori a devenit o unealtă desoebit de importantă pentru Ducesa de Sussex în ultimul an.

Meghan folosește culorile pentru a-și face mai ușoară tranziția de la star de televiziune din America la o membră respectabilă a Familiei Regale Britanice, a declarat Beaumont pentru Yahoo UK.

"Meghan poartă culori sobre și neutre care sunt adesea asociate cu mediul corporatist.
Sunt culorile purtate de cineva care vrea să fie luat în serios și care vrea să-și construiască o imagine credibilă și respectabilă
", a adăugat specialistul.

Meghan trebuie să facă față unei provocări mai mari decât cea prin care a trecut Kate Middleton, pentru că Meghan avea deja o imagine publică clădită în altă parte.

"Kate nu era prea cunoscută de media înainte de a intra în familia regală, astfel că a plecat din start cu o 'pagină albă'. Dar Meghan se află sub o presiune mai mare decât restul persoanelor care au intrat în familia regală, pentru că trebuie să-și metamorfozeze imaginea sub privirile publicului", a mai spus stilistul.

Un alt motiv pentru care cele două ducese poartă culori opuse ar putea fi difența de culoare a pielii.

"Meghan are un ton al pielii foarte cald, cu subtonuri galbene, astfel că nuanțele de camel, bej, bleumarin pe care le poartă adesea i se potrivesc foarte bine.
Părul și ochii sunt de culori închise, ceea ce îi permite să poarte nuanțe mai închise pe timp de iarnă, precum verde închis sau roșu burgund"
, declară specialistul.

Pe de altă parte, Kate are pielea cu subtonuri reci, albăstrui, astfel că nuanțele pastel pe care le poartă des, precum liliac sau bleu, i se potrivesc foarte bine.

În mod sigur presiunea de a te îmbrăca pentru un eveniment oficial aflat în atenția întregului mapamond este uriașă, iar Meghan face față cu brio situației. Din când în când, în timpul turneului oficial în Australia, Meghan a ieșit din tiparul ținutelor în culori închise sau neutre și a ales piese vestimentare ceva mai îndrăznețe. Una dintre acestea este rochia roz cu imprimeu floral și ciucuri purtată în Tonga.

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod