Cum să porți rochiile cu botine în acest sezon. 30 de ținute

Unul dintre look-urile favorite pentru primăvară ale fashionistelor este combinația simplă dintre o rochie și o pereche de botine până la glezne. Este o alegere populară pentru că are atât de multe avantaje.
Anul acesta se poartă rochiile midi, care arată excelent în asociere cu botine sau bocanci. Poți să porți această combinație foarte simplu de realizat toată primăvara, dar și la începutul verii. Când vine vorba asocierile pe care să le faci, ai la îndemână numeroase variante. Totul ține în principal de preferințele tale personale.

Ca de fiecare dată, imaginile postate de fashioniste și vedete pe rețelele de socializare sunt întotdeuna o sursă excelentă de inspirație. De exemplu, botinele albe sunt în tendințe încă de anul trecut și se potrivesc cel mai bine cu rochii în nuanțe intense sau cu imprimeuri statement.
Vor echilibra perfect look-ul. 
 

Citește și: Roșu și roz, combinația surprinzătoare de culori care arată spectaculos. 30 de ținute 


Dacă vrei o ținută cu un aspect retro-șic, atunci poți opta pentru o pereche de botine cu șiret în partea din față, în stil victorian. Le poți purta cu rochii midi vaporoase în imprimeuri florale delicate, care se potrivesc cu aspectul vintage al botinelor.

Iar dacă ești adepta unui look modern, bocancii cu talpă groasă reușesc să-ți ofere un aer nonconformist atunci când îi porți cu o rochie.
Se potrivesc foarte bine cu rochiile largi, supradimensionate, în stil babydoll. 

Pentru o ținută sofisticată, alege o rochie cu o croială de tip A pe care să o porți cu botine cu toc înalt, fie că alegi unele cu toc subțire sau cu toc gros.

Botinele din piele lăcuită se asortează de minune cu rochiile cu imprimeu floral, cărora le oferă un plus de originalitate. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod