Cum să porți o pereche de botine cu blugi sau costume elegante?

Când te gândești la ce pantofi să porți cu un costum, este ușor să uiți ce opțiune excelentă pot fi botinele. Și cu atât de multe stiluri de cizme din care să alegi, de la chukka și Chelsea până la cele până la gleznă, nu vei fi niciodată lipsit de opțiuni noi și interesante.

Perechea potrivită de cizme poate funcționa la fel de bine cu un costum smart, precum unii pantofi Oxford sau mocasini.

Citește mai departe pentru a afla mai multe despre cum să porți cizme cu un costum, inclusiv ce tipuri de cizme funcționează cel mai bine cu un costum și cum să-ți stilizezi look-ul.

 

Poți purta botine cu costum?

 

Poți purta cu încredere un costum cu cizme, mai ales în lunile mai reci de iarnă în care vrei să-ți ții picioarele calde și confortabile. Indiferent dacă participi la o întâlnire de lucru sau mergi la o nuntă, cizmele reprezintă acompaniamentul ideal pentru costumul tău. Cu o mulțime de stiluri de cizme din care să alegi, este ușor să găsești perechea perfectă pentru ocazie.

 

Ce tipuri de botine poți purta cu un costum?

 

Nu există o combinație mai bună decât o pereche de cizmulițe scurte și un costum și, deoarece există multe tipuri de cizme care se încadrează în această categorie, te poți distra încercând diferite stiluri, culori și materiale.

Iată două opțiuni dintre care poți alege!

 

#1. Cizme Chelsea asortate cu un costum elegant

 

Ahh, iconicele cizme Chelsea. Cu vârful rotunjit și panoul lateral elastic distins, cizmele Chelsea sunt o alegere populară atât pentru bărbați, cât și o pereche de botine de damă elegante. Aceste cizme sunt de obicei fabricate din piele, ceea ce le face atât călduroase, cât și impermeabile - un alt bonus, mai ales în lunile de iarnă mai umede. Alternativ, pentru a injecta puțină distracție în look-ul tău, poți purta la fel de ușor cizme Chelsea de piele întoarsă cu un costum.

După ce te-ai hotărât pentru costumul tău, alege între culori populare precum cizmele Chelsea maro și negre – și nu uita să accesorizezi cu o geantă asortată!

 

#2. Cizme Chukka cu costum

 

 

Cizmele Chukka sunt un tip de cizme din piele întoarsă care pot fi identificate prin talpa lor mai subțire în comparație cu alte tipuri de cizme.

Aceste cizme nu pot face rău atunci când sunt împerecheate cu un costum – și, cu opțiuni nesfârșite de culoare din care poți alege, poți fi atât de creativ pe cât dorești. Neutrele sunt o afacere destul de mare în acest moment, așa că de ce să nu optezi pentru un costum de culoare cafeniu asociat cu niște cizme chukka maro? Sau pentru ceva un pic mai atenuat, împerechează un costum negru cu niște cizme chukka maro închis.

Cu fiecare stil de ghete, poți fi creativ și cu restul ținutei tale. De la costume pentru siluete slabe și subțiri până la moderne și clasice, există atât de multe opțiuni diferite din care să alegi. În lunile mai calde, de ce să nu îți schimbi pantalonii de costum cu niște pantaloni scurți pentru a te menține rece? În plus, dacă ești barbat, încearcă să îți înlocuiești cravata cu o fundă dickie pentru un aspect mai distractiv.

De la cizme Chelsea, la cizme chukka, există atât de multe stiluri de cizme pe care le poți purta cu un costum.

Dacă ești în căutarea mai multor perechi de pantofi care să se potrivească costumului tău, citește un ghid special despre pantofi eleganți.

 

4 tipuri de blugi de purtat cu cizme

 

Blugii și cizmele sunt o combinație clasică și poți purta diverse stiluri de blugi cu cizme pe tot parcursul anului. Ia în considerare următoarele 4 tipuri de jeanși!

1. Blugi drepți: Blugii drepți au o potrivire dreaptă de sus până jos pe tot piciorul. Poți purta acest stil de blugi cu cizme de cowboy și cizme Chelsea.

2. Blugi skinny: Blugii skinny sunt strânși pe tot piciorul, de la coapsă până la gleznă. Poți purta acești blugi cu orice stil de cizme, dar sunt ideali pentru cizme până la genunchi deoarece sunt ușor de băgat în cizme.

3. Blugi bootcut: Blugii bootcut sunt ușor evazați la gleznă. Blugii bootcut se potrivesc bine cu cizme de iarnă și cizme de cowboy. 

4. Blugi largi: Blugii largi sunt tăiați lat pe tot piciorul, începând să se evazeze în jurul mijlocului coapsei și apoi continuând în jos până la o deschidere largă a piciorului.

Poți împerechea blugii largi cu adidași sau cizme Chelsea. Poți purta tot felul de stiluri de cizme cu blugi, inclusiv cu toc, cizme până la genunchi, cizme de cowboy, cizme de luptă și cizme pentru vreme rece. Spre exemplu, scapă de stres și alege un look casual în timpul zilei. Poartă o pereche de cizme cu blugi mulați și un tricou sau un pulover gros pentru un look casual în timpul zilei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod