Cum să porți helanca în 2018: 7 idei de styling

În fiecare toamnă, ținutele stratificate sunt secretul pentru a avea un stil impecabil, dar potrivit pentru vremea rece.
Iar helanca se numără printre piesele vestimentare de bază care te ajută să obții un outfit ideal pentru toamnă. 

Realizată dintr-un material subțire și confortabil și având de obicei un guler înalt, helanca se poate integra cu succes în orice ținută potrivită pentru sezonul rece. De exemplu, o poți folosi pentru a purta rochiile subțiri de vară în zilele răcoroase de toamnă și iarnă sau ai putea să o asociezi cu un sacou, dacă vrei un look potrivit pentru birou. 

Iată cum să porți helanca în 2018:


Helancă și rochie de vară

O modalitate prin care poți să porți și în sezonul rece rochiile de vară este aceea de a le asocia cu o helancă. Poartă rochie pentru helancă și vei avea un look interesant, modern, dar și confortabil.
În acest fel îți poți include în ținutele de toamnă chiar și rochiile subțiri, cu bretele, fără ca ținuta sa pară nepotrivită pentru temperatura de afară.

Helanca neon

Un trend important al acestui sezon este reprezentat de helanca în nuanțe neon. Alege tonuri puternice de verde fosforescent sau portocaliu pentru a-i oferi ținutei tale un look modern și nonconformist. O helancă de culoare neon devine elementul central al ținutei și este o piesă statement, pe care trebuie să o pui în evidență. Poți purta helanca neon cu o pereche de jeanși, cu fustă, rochie sau în asociere cu un compleu.

Blugi și helancă

Cea mai simplă modalitate de a include o helancă în ținutele tale este aceea de a o purta în asociere cu o pereche de blugi. Oferi un plus de personalitate look-ului dacă îl completezi cu un sacou, o jachetă din piele sau din denim.
Helanca în nuanțe neon poate fi o opțiune excelentă în acest caz, pentru că adaugă culoare și un aer rebel ținutei.

Helancă și compleu

Compleurile s-au purtat intens în acest an și rămân în tendințe și în sezonul de toamnă-iarnă 2018/2019. Helanca paote fi purtată cu succes cu un compleu, fie că alegi o combinație de sacou și pantaloni sau sacou și fustă. Poți alege o helancă într-un ton neutru, care să pună în valoare costumul pe care îl porți, dar ai putea de asemenea să alegi o helancă într-o culoare intensă.

Helancă animal print

Stilul animal print este unul dintre mai reprezentative imprimeuri în moda acestui sezon. Iar imprimeul de tip leopard este, fără îndoială, look-ul vedetă, pe care îl vei întâlni la orice pas, sub formă de jachete, paltoane, pantofi și accesorii.
O helancă cu imprimeu leopard se va integra perfect în ținutele tale, fiind un mod foarte simplu de a include acest trend în stilul tău vestimentar.

Helancă cu imprimeu floral

Vei obține un look feminin și romantic dacă asociezi o helancă cu imprimeu floral cu o fustă lungă sau o dacă o porți sub o rochie de vară. O altă variantă ușor de asortat este aceea de a purta helanca cu imprimeu floral cu o pereche de pantaloni evazați, care se numără, de asemenea, printre trendurile acestui sezon. 

Helancă și fustă mini

Fustele mini au revenit în tendințe anul acesta, iar în toamna și iarna 2018 fustele scurte în carouri sunt de nelipsit. Asociază fusta mini cu o helancă într-o culoare neutră și vei crea un outfit perfect pentru zi.
Este o variantă simplă de a obține o ținută sexy și comodă potrivită pentru zi.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod