Cum să porți fustele midi în această iarnă. 30 de idei

Dacă a venit frigul nu înseamnă că ar trebui să renunți la fuste și rochii. De fapt, acestea reprezintă o tendință importantă în sezonul rece 2019-2020. Află cum să porți fustele midi în această iarnă.
Trendurile în materie de fuste se schimbă de la un sezon la altul. Dar fusta midi rămâne întotdeauna în tendințe și poate fi inclusă cu succes și în ținutele de iarnă. 
Chiar dacă este asociată în special cu sezonul cald, când imprimeurile florale, culorile intense și materialele fluide sunt dominante, poate fi purtată și iarna, dacă este adaptată sezonului. În locul materialelor subțiri și vaporoase alege fuste midi din materiale mai groase, precum cele tricotate, cele din stofă groasă sau din piele.
De asemenea, pentru un plus de confort termic și o ținută nonconformistă, fashionistele poartă fusta midi deasupra pantalonilor. Este un look statement interesant, pe care merită să-l încerci dacă ești suficient de îndrăzneață.

Iată cum să porți fustele midi în acest sezon:

Fustă midi și piese din piele


Pielea, fie că este naturală sau sintetică, este fără îndoială un material reprezentativ pentru sezonul rece.
Nu doar că arată interesant și cool, dar te protejează în același timp de frig și este o alegere perfectă pentru zilele friguroase. Sezonul acesta se poartă fustele, cămășile și paltoanele din piele. Alege o fustă din piele sau asociază fusta din material textil cu o astfel de piesă.

Fustă midi din satin în asociere cu pulover supradimensionat

Fustele furou sunt în continuare în tendințe. În loc să le porți cu tricouri sau bluze simple ca în lunile de vară, poartă-le cu pulovere supradimensionate groase și botine până la glezne sau cizme până la genunchi. Alege o fustă furou într-o culoare reprezentativă pentru toamnă și iarnă precum oranj, cărămiziu, maro, roșu sau galben muștar.

Fustă midi și sacou din reiat


La fel ca pielea, reiatul este un material reprezentativ pentru sezonul rece.
Poți asocia o fustă în carouri cu un sacou din reiat într-o nuanță deosebită pentru a crea o ținută cu o ușoară influență retro. Reiatul nu doar că îți ține de cald, dar în același timp adaugă un plus de textură și dimensiune look-ului tău.

Include fustele cu paiete în ținutele de zi


Dacă în anii trecuți puteam vedea destul de des fuste din voal purtate în timpul zilei cu jachete din piele sau pulovere, acum a venit rândul fustelor midi cu paiete pentru a-și face loc în ținutele noastre casual. Pentru a le include în ținutele de zi, secretul este să le asortezi cu piese vestimentare cu care ai purta oricare altă fustă midi. Asociază fusta cu paiete cu pulovere, hanorace, bocanci sau pantofi sport masivi pentru a echilibra perfect lookul.

Fustă midi și jachetă voluminoasă


Jachetele voluminoase sunt în trend iarna aceasta, la fel și bocancii de drumeție.
Le poți purta împreună într-un mod original și trendy dacă le asociezi cu o helancă și o fustă midi dintr-un material delicat și feminin, așa cum este satinul. Contrastul de stiluri este deosebit, iar diferențele de volum sunt perfect echilibrate.

Alege o paletă de culori rafinată


O modalitate de a face orice ținută să pară mai scumpă și rafinată, fără să investești prea mult, este să alegi o anumită paletă de culori. Alege un pulover într-o culoare intensă, precum albastru saturat, pe care să-l porți cu o fustă într-o nuanță neutră. Completează ținuta cu cizme și palton negre și o poșetă care să includă culorile pe care le ai deja în ținuta ta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod