Cum creează Kate Middleton ținute noi cu piese pe care le-a mai purtat

Ducesa de Cambridge a apărut de multe ori la evenimente oficiale purtând aceleași ținute cu care și-a făcut apariția și în trecut, deși este evident că își permite să poarte mereu ceva nou.
Ținutele rafinate, care să nu creeze impresia de risipă, se află în spatele acestei motivații și totul are de-a face cu imaginea pe care dorește să o impună familia regală. Însă niciunul dintre outfit-urile sale nu repetă identic. Stiliștii lui Kate știu cum să reinventeze fiecare piesă mai veche astfel încât să creeze un look ce pare complet nou. 

Paltonul crem

Ducesa a purtat acest palton de tip rochie de cel puțin patru ori: la botezul prințesei Charlotte în 2015, la parada pentru ziua oficială a Reginei în 2016, în timpul unei vizite în Belgia în 2017 și la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle în mai 2018. Pentru fiecare ocazie, Kate a ales pălării și coafuri diferite.

Rochia roșie

Și această rochie roșie spectaculoasă a fost purtată în mod repetat de soția prințului William.
Ținutele se diferențiază prin accesorii. Kate poartă rochia cu diferite clutch-uri, iar uneori o asortează cu o pălărie în aceeași nuanță intensă de roșu.

Paltonul verde de tip rochie

O singură piesă, două ținute complet diferite. Kate Middleton a purtat acest palton-rochie la evenimentele oficiale dedicate zilei Sfântului Patrick în 2012 și 2013, reușind de fiecare dată să îl reinventeze total. Asocierea cu helancă, dres și mănuși, toate negre, creează impresia unui look complet nou. De asemenea, Kate poartă de fiecare dată o altă pălărie atunci când alege piese vestimentare pe care le-a mai purtat în trecut.

Rochia crem din dantelă

Rochia crem din dantelă a fost purtată de Kate în timpul unui eveniment din anul 2012, fiind purtată din nou după doi ani, la un eveniment din 2014.
Un accent sub forma unei curele în talie, precum și un clutch și pălărie diferită sunt suficiente pentru a crea un look ce pare nou și diferit.

Paltonul tip rochie, de culoare bej

Acest palton elegant demonstrează faptul că Ducesa de Cambridge apelează la trucul de a include aceleași piese în ținute noi încă din perioada în care nu era viitoare regină. În prima imagine, Kate poartă prima dată acest palton în 2006, la nunta Laurei Parker Bowles cu Harry Lopez, înainte de a fi căsătorită cu Prințul William. Ulterior, Catherine a apărut în public purtând aceeași ținută de alte două ori - în 2011 și în 2016, la zece ani de la prima apariție. Datorită pălăriilor, poșetelor și accesoriilor, ținuta pare una nouă și diferită de fiecare dată.

Rochia de seară verde închis

O rochie de gală este considerată ca fiind o piesă ce poate fi purtată o singură dată la evenimente speciale, cel puțin în lumea celebrităților.
Cu toate acestea, există și excepții: Ducesa de Cambridge a purtat aceeași rochie de seară la două evenimente diferite care au avut loc în același an. Prima fotografie este din februarie 2014, iar a doua este din decembrie, același an.

Rochia galbenă

Ducesa a purtat prima dată această rochie în 2012, apoi a ales-o din nou pentru o vizită oficială în Bhutan, care a avut loc în anul 2016. Cele două ținute par diferite datorită unei noi coafuri și accesorii, dar și pentru că în cea de-a doua ținută nu este inclusă o pălărie.

Rochia neagră cu imprimeu floral

Ducesa a participat la un eveniment în anul 2019 purtatând o rochie lungă Alexander McQueen. În ciuda modificărilor din zona mânecilor, fanii au recunoscut rapid că este vorba despre aceeași rochie neagră cu imprimeuri florale mici purtată de Kate la Gala Premiilor BAFTA 2017.

Rochia verde smarald

Kate demonstrează și de această dată că acceoriile pot transforma radical o ținută.
Ducesa a schimbat coafura, a renunțat la pălărie și a adăugat o curea diferită, rezultatul fiind un outfit ce pare complet nou, deși este vorba despre aceeași rochie cu o croilă formală.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod