Costume de baie, in functie de silueta

Costume de baie in doua piese, foarte colorate, glamour, accesorizate cu tocuri, geci si palarii supradimensionate. Acestea sunt tendintele in materie de costume de baie, prezentate de creatorii de moda din toata lumea.
Costume de baie in doua piese, foarte colorate, glamour, accesorizate cu tocuri, geci si palarii supradimensionate. Acestea sunt tendintele in materie de costume de baie, prezentate de creatorii de moda din toata lumea. In plus, daca obisnuiesti sa te ghidezi dupa moda atunci cand iti achizitionezi piese vestimentare, tot designerii te sfatuiesc sa apelezi la modele inspirate din rochiile si bluzele anilor '70.

Spre exemplu, Ralph Lauren iti propune costume de baie elegante, foarte colorate, sic, create dintr-o combinatie intre costumele de baie clasice si lenjeria intima moderna. La capitolul decolteu, designerul iti da posibilitatea sa alegi cat sa fie de adanc, cu ajutorul snururilor de la sutien care se leaga la spate. Lauren nu uita nici de accesorii, folosindu-le din belsug la costumele de baie. Acelasi lucru il fac si Diane von Furstenberg si Dsquared 2, care iti propun costume de baie intregi, din materiale pretioase, accesorizate cu lanturi pretioase.

Tinerete si comoditate, acestea sunt reperele respectate atunci cand au fost create costumele de baie marca Esprit. Costume in doua piese care se evidentiaza printr-o banda aplicata sub cupele sutienului, menita sa scoata in evidenta bustul si abdomenul celei care il poarta. In plus, slip-ul este conceput pe modelul boxerilor si este accesorizat cu o curea, in aceeasi culoare cu sutienul.

Nici imprimeurile nu sunt uitate atunci cand vine vorba de costumele de baie. Cavalii, Stella McCartney, Pucci sau Oscar de la Renta sunt o parte dintre designerii care apeleaza din belsug la acest model. Unii aleg imprimeurile geometrice (Oscar de la Renta), altii le prefera pe cele florale (McCartney), iar Cavalli nu renunta nicicum la printul de leopard.

 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anca pe 20 Mai 2010, 18:13
    subiect

    Acest articol este penibil! Sper din suflet ca cea care l-a scris nu se autointituleaza jurnalist deoarece ne face tagma de ras!!!din intamplare am ajuns sa il citesc si...sincer, sunt uimita!titlul, stim cu totii, are rolul sa atraga, dar in acest caz nu are nicio legatura cu subiectul!in aceasta situatie, dsoara care a postat materialul copiat de pe un alt site, trebuie sa posteze imediat un articol la obiect sau sa se simta si sa schimbe titlul! jenant!

    6
    0

  • vivi pe 9 Apr 2010, 10:04
    important la costumele de baie

    eu am remarcat ca pentru o silueta care nu este "perfecta" important este imprimeul. costumele de baie simple lasa ochiul sa se plimbe pe toate imperfectiunile corpului in schimb cele mai "incarcate"(eu am 2 cu multe floricele mici) dau alta nota de eleganta, te fac mai vesela privirii si te simti mai bine cu tine!

    0
    1

  • roxafoxa pe 21 Sep 2009, 09:55
    costume de baie

    ce costume recomandati celor care nu au un san si poarta proteza mamara.

    0
    2

  • frezulicidiabolik pe 12 Aug 2009, 07:15
    siluet

    nu as putea nici una am burtik , fetelea acestea sunt manechine

    1
    0

  • dana pe 4 Aug 2009, 16:16
    superslim

    secretul chinezesc pe naiba! au o multime de efecte negative! nu se mai vand in farmacii! cum slabesti asa,mancand si fara efort fizic? multa prostie frate!!!!!!!!!!

    0
    1

  • a pe 4 Aug 2009, 16:12
    :(

    naspa!!!!!!!!!!!!!!

    0
    1

  • secretul chinezesc pe 30 Iul 2009, 12:46
    fara diete sau efort fizic obositor slabiti 5-10 kilograme pe luna

    Vrei sa slabesti 100% natural fara efect advers de yoyo ?Nimic mai simplu- Acum este posibil -Descopera secretul chinezesc de slabit : Superslim -cu numai o capsula pe zi dimineata ,dupa micul dejun fara diete sau efort fizic obositor slabiti 5-10 kilograme pe luna !!! Detalii pe : e-mail : super_slimm100@yahoo.com tel :0771.208.512 www.superslimnew.webs.com

    1
    0

  • baiatdecartier pe 24 Iul 2009, 18:27
    www.baiatdecartier.ro

    Este un joc romanesc online cu crime, furturi, jafuri armate, jafuri la drumul mare, batai de strada, jocuri de noroc ilegale, furturi de masini, trafic de droguri si bautura, gasti rivale, tribunal corectional, inchisoare, curse de masini ilegale, afaceri mai mult sau mai putin legale, bursa de valori si multe, multe altele. Aici in Baiat De Cartier doar cei mai puternci supravietuiesc!!! Dar tine minte un lucru! Singur nimeni nu supravietuieste in cartier! Fa-ti prieteni puternici pentru a-ti putea zdrobi dusmanii puternici. Intra intr-o gasca puternica pentru a creea carteluri puternice! www.baiatdecartier.ro

    1
    1

  • ANDADEA pe 20 Iul 2009, 23:41
    :)))))))))))))))))))))))))))))

    pai cum sa asocieze fiecare model de costum cu silueta respectiva,care se potriveste stilului fiecaruia? nu stiti k suferim de comoditate,ca urmarim tipare in randul modei? toate siluetele,sunt "la fel" :))))) ce puii mei :))

    2
    1

  • Delia pe 16 Iul 2009, 02:06
    .

    Nu toata lumea isi permite sau vrea sa aiba silicoane....de ce nu puneti poze si cu femei plinute sau fara forme....cu costumele de baie care li s-ar potrivi...daca despre asta este vorba n articol?

    0
    1

  • Eu pe 10 Iul 2009, 11:13
    =))

    Titlul articolului spune "Costume de baie, in functie de silueta". Eu vad aceasi silueta la toate costumele. Iar femeile normale nu arata ca in cea din imagine. Imaginativa numai o femeie plinuta intr-un costum dinasta. =))

    2
    0

  • bomba pe 25 Iun 2009, 22:02
    :)

    :))) dar aici aveti se prezinta costume de baie pt manechine :))

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod