CONVERSE CREATE NEXT @SUMMER WELL: vino la festival și descoperă surprizele Converse!

Converse face parte din topul celor mai iubite branduri ale acestei generații de tineri și nu numai, iar acest lucru nu reprezintă o noutate.

În acest sens, avem o veste bună pentru toți cei pasionați, dar și pentru cei care vor să descopere brandul: Converse va fi prezent în acest weekend la Summer Well, un festival de muzică de la care nu trebuie să lipseșți!

Ce surprize te așteaptă la pop-up store-ul Converse?
 
Converse, în colaborare cu epantofi, continuă povestea Create Next în cadrul Summer Well și te invită să îți creezi propriul stil de festival alături de cele mai frumoase piese ale brandului: tricouri, încălțăminte, șepci și borsete.

Vino la pop-up store-ul Converse în Exhibition Area, acolo unde vei putea descoperi o parte din colecția de teniși Converse pe care îi poți achiziționa de pe site-ul epantofi. În același timp, te vei putea bucura și de zona de Shop, de unde vei putea cumpăra teniși sau alte accesorii din gama Converse. Surpriza pop-up-ului este posibilitatea de a-ți personaliza pe loc tricoul, borseta, tenișii sau șapca cu patch-uri inspirate din muzică și sport, dar și cu șireturi colorate.

Zona Converse din cadrul festivalului oferă și o zona de Lounge în care să te relaxezi cu prietenii, dar și un Photo Area unde vei primi o fotografie imprimată ca amintire.

De altfel, Converse a pregătit pentru tine multe surprize și premii pe care le poți câștiga zilnic!

Când va avea loc Summer Well?
 
Summer Well va avea loc în intervalul 12-14 august pe domeniul Știrbey, Buftea, iar line-up-ul pare a fi promițător. Anul acesta, festivalul celebrează 10 ani, motiv pentru care vei avea parte de multe momente frumoase în cadrul evenimentului.

Despre Converse

Converse este un brand cu peste 100 ani de tradiție. Primii pantofi Converse pentru baschet au fost lansați în 1917. În 1920, compania a început producția unui nou model: Converse All Star, o colecție emblematică ce a ajuns să fie purtată de mai toate starurile lumii. Converse sunt considerate unele dintre cele mai populare încălțări din lume, fiind purtate de femei și bărbați deopotrivă.

Te invităm să descoperi perechile preferate de încălțăminte Converse pe site-ul epantofi, magazinul online care oferă încălțăminte și accesorii de la sute de mărci de top.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod