Cele mai importante tendințe în modă pentru iarna 2018/2019

Pentru acest sezon ai la dispoziție o mulțime de trenduri interesante care au ajuns deja în magazine, incluse în noile colecții
Unul dintre cele mai mari trenduri este cel al imprimeurilor animal print precum leopard, zebră sau piele de șarpe. Le vei putea găsi în orice variantă, de la paltoane, bluze, ghete, accesorii sau chiar jeanși. Rochiile inspirate de moda anilor '80 se numără de asemenea printre tendințele acestei ierni și sunt alegeri excelente pentru petrecerile de sezon.

Iată câteva dintre cele mai importante tendințe pentru această iarnă:


Imprimeuri animal print

Stilul animal print a putut fi observat în cadrul celor mai multe prezentări pentru sezonul toamnă-iarnă 2018/2019, atât la festivalurile de modă de la New York, Paris, Londra sau Milano. Paltoanele și încălțările cu imprimeu leopard în mod sigur vor fi reprezentative pentru acest trend, dar pentru un plus de originalitate poți încerca printurile piele de șarpe, zebră, ghepard sau crocodil atât în tonuri neutre, cât și în unele multicolore.



Nuanțe de maro în stilul anilor '70

Moda anilor '70 este puternic reprezentată în această iarnă, iar nuanțele de maro reprezentative pentru acea perioadă îți vor influența puternic stilul. Fendi a prezentat în cadrul colecției pentru toamnă-iarnă 2018/2019 numeroase ținute și accesorii în nuanțe calde de bej ciocolatiu, în timp ce Chloe a adus o adevărată odă acestei game de culori, purtată adesea în cadrul aceleiași ținute.
Se poate spune că maroul e noul negru în acest sezon.




Rochii mini de petrecere

În mod sigur vei observa sezonul acesta un trend dominant pe Instagram. Este vorba despre rochiile mini de petrecere, super-elaborate. Sunt inspirate din moda de la finalul anilor '80, ceea ce înseamnă satin, mătase, catifea, cristale, brocard sau paiete folosite din abundență, dar pe rochii foarte scurte. Volanele și umerii proeminenți nu lipsesc, la fel și accesoriile pentru păr, mănușile și chiar ochelarii de soare purtați seara. Astfel de rochii sunt alegeri potrivite pentru petrecerile informale de Crăciun sau Anul Nou.




Cizme lăsate

Cizmele cowboy, cele până la genunchi și cele cu imprimeu piele de șarpe sunt în trend încă din toamnă, dar pentru această iarnă începe să se facă remarcată o altă tendință în materie de încălțări. Este vorba despre cizmele largi, lăsate, care formează pliuri. Și acestea sunt inspirate de moda anilor '70, dar devin tot mai populare pentru că sunt practice și îți permit să bagi blugii și pantalonii în ele, ceea ce este perfect pentru zilele friguroase.
De asemenea, vedetele au adoptat deja acest look, două dintre ele fiind Rihanna și Victoria Beckham.





Cristale

Încă din vara 2018, cristalele aplicate pe orice, de la haine, accesorii, încălțăminte sau poșete sunt un trend pe care nu îl poți ignora. Cristalele se poartă și în iarna aceasta, iar accesoriile sunt excelente pentru a include cristalele în ținutele tale. Alege poșete, plicuri, jachete sau încălțări decorate cu cristale transparente sau colorate.




Carouri

Piesele în carouri nu pot lipsi din garderoba ta în iarna 2018. De la cămășile clasice în carouri și până la fuste, rochii, pantaloni sau paltoane, ai la dispoziție numeroase variante de a purta acest look în tendințe. De exemplu, poți asocia o cămașă în carouri cu o pereche de jeanși pentru o ținută casual cât se poate de relaxată. Nu este neapărat necesar să incluzi carourile doar în ținutele pentru birou.




Albastru pastel

Dacă nuanțele de maro nu te reprezintă, deși se potrivesc cu atmosfera acestui sezon, atunci ai la dispoziție tonuri pastelate și pudrate de albastru. Designerii au inclus aceste nuanțe specifice verii în colecțiile lor pentru iarnă.
Vei putea observa albastrul pal sub forma pantalonilor, hainelor groase sau a puloverelor tricotate masiv.




Pulovere interesante

Modele deosebite, combinații inedite de culori sau tricotaj, dar și mesajele ingenioase sunt cateva dintre elementele care aduc în prim-plan puloverele sezonul acesta. Sunt în tendințe pulovere care atrag atenția prin stilul lor original și nonconformist. Este valabil și pentru modelele vintage de pulovere, pe care sigur le purtai în copilărie, precum cele cu desene sub formă de fulgi de zăpadă, spiriduși, steluțe sau mesaje amuzante.



Imprimeuri de tip eșarfă

Modelele pe care le găsești de obicei imprimate pe eșarfe sunt transferate sezonul acesta asupra rochiilor sau topurilor. Sunt printuri care atrag toate privirile, de obicei realizate pe materiale asemănătoare cu cele ale eșarfelor, precum mătase sau satin. Nuanțele folosite variază foarte mult, astfel că îți găsi stilul care să te reprezinte.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod